VIDEO: Māmiņu atsauksmes par gongu meditāciju

06. Dec 2013, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Kristīne Virsnīte, Māmiņu Kluba raidījuma vadītāja:

Gongu skaņas man atgādināja laiku, kad biju meditācijā kopā ar tibetiešu mūkiem un tajā brīdī manī bija visas pasaules miers. Un tas bija tik liels miers, kuru ikdienā es nespēju atrast.

Es noteikti neesmu vienīgā, kurai neklājas tik viegli ar harmonijas atrašanu starp ikdienā veicamajiem pienākumiem, tāpēc, mīļās māmiņas, palutināsim sevi – veltīsim sev dažas stundas laika, lai izbaudītu meditācijas noslēpumus, sadzirdētu savu dziļāko būtību harmonisku skaņu pavadībā un varētu būt vislabākās māmiņas saviem bērniem.

Inta, Bruno un Dārtas māmiņa:

Dēliņam ir tikai 2,5 gadiņi, mazajai māsai- nedaudz pāri gadam, un šis laiks,ko ikdienā varu veltīt sev, ir ļoti,ļoti maz. Un jāsaka, ka šajā gadā šis bija pats pirmais mirklis, ko varu veltīt sev.

Es nekad nebiju bijusi uz šādu nodarbību, kur skaņas sniedz meditatīvu sajūtu.

Man šīs skaņas bija ļoti patīkamas, kas bija kā lietus efekts, kurš izbango cauri. Brīžiem šķita, ka klausos mūziku, neticami, ka no šādiem instrumentiem var dabūt ārā tādas skaņas, brīnišķīgi.

Dace, Keitas Luīzes un Martas Annas māmiņa:

Šajā gadā apņēmos vairāk laika veltīt sev un šī ir pirmā reize, kad veltīju sev, ko izjutu – tā bija atgriešanās bērnībā, bezbēdīga dzīve un dejošana.

Meditācijas laikā pabiju Tibetā, kalnos un iedomājos, ka esmu kā tukša vāze, kura tiek piepildīta ar gongu skaņām un tās ir tik dažādas un brīnišķīgas.

Ļoti, ļoti patika šāda meditācija, ka tas bija kaut kas neparasts, jo tiešām mans prāts un dvēsele atpūtās no visas ikdienas, paldies jums.

20130117152929-62641.jpg

Līva, Austras māmiņa:

Es esmu cilvēks, kurš ikdienā mēdz uztraukties par dažādiem sīkumiem- par to, kā laikā pabeigt darbus, sadzīviskām lietām.

Ikdienā man nepietiek laiks šādai meditācijai ar savām domām, sakārtotu sevi un dzīvotu harmonijā.Brīdī, kad sāka skanēt skaņas, vadītāja teica, lai izbaudām laiku un padomājam par sev un savu elpu..

Meditācijas laikā man bija jācenšas sevi nomierināt un nedomāt par lietām, kas šodien jāpabeidz. Tā man bija fantastiska atklāsme, kad prāts saka – paga, cikos tev bija tikšanās.

Es sapratu, ka mūzika ar spēku visas satrauktās domas un bažas kā ar vilni veļ projām... Pateicoties meditācijai labāk izpratu, ka ir ārēji spēki, kas tavu negatīvismu var viļņveidīgi aizdzīt projām.

Liene, Artūra māmiņa:

Ikdienā ir tā steiga, gan darīšanas, laiks mājās ar bērniņu, darbs.. Brīžiem es jūtos kā vāvere ritenī, bet gonga meditācija ir kā iespēja atpūsties. Man tās emocijas bija pat visai galējas- te klusas, maigas skaņas, kad atrodos pļavā un list lietutiņš…Bet tad skaņas kļūst dobjākas, parādās mistiski tēli, gandrīz pūķi, bet labākais meditācijas laikā ir tas, ka neviens nevar tikt man klāt,jo esmu pasargāta no visa.

GONGU MEDITĀCIJA MĀMIŅU KLUBA VECĀKU  SKOLĀ

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 17. Apr 2013, 13:28

Man šausmīgi patīk! Ļoti laba relaksācija