Es neteiktu, ka esmu nogurusi fiziski, bet vairāk morāli

28. Sep 2016, 11:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

FOTO: ilustratīvs

Labdien Māmiņu klubs! Vēlos pastāstīt par savu nogurumu.

Ikdienā ir tā ka visus darbus esmu sadalījusi, cikos iet laukā cikos uzkopt māju, manai meitiņai pēc pāris dienām paliks jau pus gadiņš un visus pienākumus mēs darām kopā, citreiz ir tā ka ieslēdzot putekļusūcēju viņa tik ļoti nogurst ka vienkārši aizmieg. Ne vienmēr mēs ejam laukā citreiz lietainās dienās es atļaujos nedarīt neko un kad meitiņa čuč pačučēt blakus, tomēr mēs esam sievietes vajag sevi saudzēt.   

Es neteiktu ka esmu nogurusi fiziski, bet vairāk morāli, tomēr kad bērniņš raud tas ir emocionāli grūti ja vel nezinam iemeslu kāpēc raud. Ir mammas kuras kautrējās izteikt savu viedokli vai vienkārši izrunāties un pastāstīt kā patiesībā iet, esmu viena no tām ja mana mammīte prasa vai esmu nogurusi protams es teikšu ka nē un man ir viss kārtība, bet citreiz kad meitiņa raud es vienkārši raudu līdz, jo tieši emocinoāli tas man ir liels pārdzīvojums.

Ir ļoti svarīga otrās puses atbalsts ,bet ja nav tas atbalsts tad iet pa visam grūti. Protams no mājas darbu pienākumiem arī nogurstu,mazgāt grīdas,un visu laiku traukus, gludināt veļu līdz trijiem naktī to laikam daru tikai es. Tomēr gribas lai viss ir tīrs un savākts, ir patīkami atnākot mājās no kārtējās pastaigas un viss ir tīrs. :)

Ar cieņu Sandra 

Sūti savu stāstu uz realamamma@maminuklubs.lv!

Stāsti būs kā iedrošinājums katrai mammai par to,ka ir normāli būt nogurušam. Ir normāli atzīt, ka kaut ko nespējam. Ir normāli būt normālai, nevis perfektai mammai!

Reizi mēnesī kādai stāsta autorei dāvinimāsim pārsteiguma balvu!

Skaties jau svētdien TV3 plkst.8:50 Māmiņu Klubā pirmo sēriju seriālā REĀLAS MAMMAS! Parunāsim par nogurumu!

20160927095923-31679.jpg


 

Sinta18 Sinta18 29. Sep 2016, 23:21

Pazīstams stāsts man ir līdzīģi, vīrs strādā arzemēs es viena ar trīs bērniņiem. Bērnudarzs pec tam es uz skolu, jauņakajai meitiņai 4 mēnesīši paldies dieviņam ka ļoti mierīga tfutfutfu. Reizēm gribās viekārši aizvest mazos uz bērnudārzu un palikt mājās gulēt bet kad iedomājies vina un vietā kur nau tava mīļotā cilvēka nēēē neparko, man reizēm likās ka skola daļ manis ir patvērums no vientulības