Mākslīgās skropstas mājas apstākļos - kā tās lietot?

Mākslīgās skropstas mājas apstākļos - kā tās lietot?

10. Apr 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ne visām sievietēm ir garas, biezas skropstas. Bet gribētu tādas, protams, lielākā daļa.

Pat mūsdienu kosmētika ne vienmēr palīdz sasniegt vēlamo rezultātu. Tādā gadījumā var izmēģināt pieaudzēt skropstas. Ja šis process noritējis pareizi, pieaudzētās skropstas būs grūti atšķirt no dabīgajām pat tuvumā. Ar mākslīgo skropstu palīdzību var piešķirt rozīnīti sievietes tēlam. Skropstas būs garākas, biezākas, un skatiens - izteiksmīgāks.

Izvēlamies mākslīgās skropstas

Mūsdienās tiek piedāvāti daudz un dažādi skropstu modeļi un veidi. Šķiet, ka modes tendences arī attiecībā uz skropstām mainās katru sezonu. Pieticīgākas skaistules var aprobežoties vienkārši garām vai biezām skropstām. Lai savu individualitāti izceltu, var izvēlēties pat dažādu materiālu skropstas, kas, piemēram, papildinātas ar mirdzumiem.

Mākslīgās skropstas arī mēdz būt gan biezākas, gan plānākas. Gan arī vienāda garuma, un arī atšķirīga garuma. Ar to palīdzību var radoši pieiet sava tēla veidošanai. Dabīga dienas grima veidošanai neiesakām izvēlēties pārāk biezas vai pārāk garas skropstas, pretējā gadījumā izskatīsies pēc lelles. Biezas, pat ļoti biezas skropstas var noderēt teatrāla efekta radīšanai.

Kā izvēlēties krāsu

Izvēloties skropstas, ļoti svarīgi ir arī nekļūdīties ar to krāsu. melnas skropstas derēs vēso toņu dāmām - vasara vai ziema, tātad. Ja jūsu mati un āda ir zeltaini, bronzas krāsas, izvēlieties tumši brūnas skropstas. Spilgtas, krāsainas skropstas, ar dekoratīviem izliekumiem derēs vien vakara grimam.

Kam nevajadzētu izlemt par labu mākslīgajām skropstām?

Pirms iegādājies mākslīgās skropstas, ir jāsaprot, vai tiešām tādas vari lietot. Mākslīgās skropstas neiesaka sievietēm, kas ir alerģiskas. Tāpat arī dāmām, kas lieto kontaktlēcas vai arī, ja sievietei ir jutīgas acis. Mākslīgās skropstas var būt pārāk liela slodze acīm.

Nevajadzētu arī izlemt par labu mākslīgajām skropstām sievietēm, kam ir ļoti lieli sejas vaibsti, jo pateicoties skropstām, vaibsti izskatīsies vēl lielāki un nedabīgāki.

Mākslīgo skropstu kaitīgums

Daudzas sievietes aizdomājas par to, cik kaitīgas ir šādas skropstiņas acīm. Patiesībā nopietnu pierādījumu attiecībā uz mākslīgo skropstu kaitīgumu nav, izņemot, ja sievietei pašai ir kāda alerģija. Tāpat arī, ja ir kontaktlēcas, nav tā, ka nekad nedrīkstat lietot mākslīgās skropstas, vienkārši jārēķinās ar to, ka tā būs lielāka slodze acīm.

Gulēt gan nevajadzētu doties ar pielīmētajām skropstām, un arī pārāk bieži nevajadzētu lietot šādas skropstas, jo cieš arī dabīgās, īstās skropstas, kas mazliet tiek pabojātas ar līmi, viņām ir grūtāk elpot, tās var atslābt.

Esiet skaistas!

Māmiņu Klubs

20150408100656-71146.jpg

Lash Couture - Classical Volume mākslīgās skropstas

Šosezon mākslīgās skropstas ir katra perfekta acu meikapa neatņemama sastāvdaļa. Skropstu lenta rada garas, biezas skropstas valdzinošam iespaidam dažās sekundēs. Pievienota arī līmīte. Pieejami dažādi skropstu stili. 

20150408100737-10873.jpg

Lash Couture - Single Lashes - atsevišķas mākslīgās skropstas

Šosezon mākslīgās skropstas ir katra perfekta acu meikapa neatņemama sastāvdaļa. Ievieto tās starp savām dabīgajām skropstām. Trīs dažādie garumi ļauj izveidot unikālu, individuālu skropstu stilu. Pieejamas dažādas versijas.