Mājsaimnieču olimpiādei 2014 – Eiropas zelta godalga. Tuvojas šī gada olimpiādes izsludināšana!

Mājsaimnieču olimpiādei 2014 – Eiropas zelta godalga. Tuvojas šī gada olimpiādes izsludināšana!

09. Apr 2015, 12:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tirdzniecības centru Spice un Spice Home apmeklētāji zina, ka tirdzniecības kompleksā bieži notiek dažādi izklaides pasākumi un konkursi, tiek atklātas izstādes un pat rīkoti festivāli. Pagājušajā gadā Spice savam vārdam lika izskanēt visā Eiropā, jo Mājsaimnieču olimpiāde ieguva zelta godalgu Starptautiskās tirdzniecības centru padomes (ICSC) rīkotajā mārketinga aktivitāšu konkursā European Solal Marketing Awards. Šajā konkursā  par godalgām cīnās radošas, inovatīvas un efektīvas dažādu Eiropas tirdzniecības centru kampaņas.

Iedvesmojoties no gūtajiem panākumiem, Mājsaimnieču olimpiāde šogad uzņems apgriezienus un kamēr  brašās sieviešu kārtas pārstāves cīnīsies par labākās mājsaimnieces titulu, izklaidējošas aktivitātes tiks piedāvātas arī to centīgajiem atbalstītājiem – vīriem, draugiem un bērniem.

Kā jau katru gadu, Mājsaimnieču olimpiāde notiek ar konkrētu tematiku, raksti komentāros, kāda tavuprāt tā būs šogad??

20150409114026-28037.jpg

Pačukstēsim, ka viņa ir visa un visu balsts, tāpēc pat vispārpildītākajā dienā starp rūpēm par bērniem, mājas uzturēšanu perfektā stāvoklī, 3 ēdienreižu nodrošināšanu augošajiem organismiem un vīra lutināšanu viņa vienmēr atradīs laiku, lai parūpētos par sevi un savu labsajūtu. Viņa draudzenēm liks palikt zaļām aiz skaudības un vīriešiem neļaus no sevis atraut ne aci.

Šogad Mājsaimnieču olimpiāde tirdzniecības centrā Spice Home norisināsies 25. aprīlī un tās teritorijā. Seko jaunumiem Māmiņu klubā jo pavisam drīz tiks izsludināta pieteikšanās! 

Mājsaimnieču olimpiāde ik gadu pulcē gan simtiem mājsaimnieču ar līdzjutējiem, gan slavenības. Pagājušajā gadā pasākuma vadītāja ampluā iejutās Liene Bērziņa un Māris Grigalis!

2014. gada Mājsaimnieču olimpiādes kuplais pulks.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 09. Apr 2015, 19:12

Gatavojaties pieteikumiem 😉 Gaidāmi arī dažādi jaunievedumi...intriga...

mamma27 mamma27 09. Apr 2015, 18:06 Sarkangalvīte

Es piekrītu. Šobrīd ļoti aktuāli ir aktīvs dzīvesveids.Un arī man ir doma ,ka varētu būt saistībā ar veselību un aktivitāti!
Aktīvākā vai sportiskākā mājsaimniece 2015

mamma27 mamma27 09. Apr 2015, 17:54

es kā reiz padomāju,ka šogad laikam nenotiks pasākums😉 bet re, būs gan!

Šogad plānoti dažādi jauninājumi, tāpēc bija nepieciešams silts laiks 😀