Mājoklis, tāds kādu es to vēlos.

31. Aug 2015, 23:21 divudēliņumamma divudēliņumamma

Ir, augusta un arī vasaras pēdējā diena, nē vakars, pat pēdējā stunda un ir laiks uzrakstīt par savu mājokli, kādu es to gribētu. 

20150831230505-82397.jpg

Kā jau rakstiju, pirmajā blogā, tad mūsu mājās remonts ir visu laiku. 

Tā kā līdzekļi ir maz, tad neko tādu ko es gribētu nevaram atļautis, bet šajā reizē, šajā blogā es pastāstīšu par to kāds būtu mans mājoklis, ja man būtu daudz naudas un , ja es varētu to iekārtot kā es gribu. 

Diemžēl, es savās mājās nejūtos mājīgi, nu nav man tās māju sajūtas, varbūt tāpēc, ka es nevar iekārtot māju kā es gribu. 

Visās istabās man ir žalūzijas, bet man tās jau riebjas, saplīsa tie velkamie ar ko viņas velk augšā, laikam vajadzēja likt aizkarus. 

Datoristabā gaišās tapes jau ir netīras, man jau viņas nepatīk. 

VēLmEs:

O!, tās ir daudz..Gribu, datoristabā jaunas tapetes, gribu lielajā istabā lamināta grību jau tagad, gribu tajā pašā istabā sekciju, ar daudz plauktiem, gribu plazminieku, gribu gatavu jau tagad koridoti, gribu lai koridorī būtu jau salikt skapis, gribu citu drēbju skapi, gribu tādu dīvānu kādu es gribu nevis to veco grabažu. 

20150831231610-31335.jpg

20150831231635-34889.jpg

Plāni: 

Plāni ir vienmēr, bet līdzekļu nav, bet, ja būtu, tad gribētu tuvākajā laikā visu augstāk minēto. Bet, ja tā nopietni tad vismaz nomainīt tapetes, nomainīt dīvānu un uztaisīt līdz galam lielo istabu .

MOTIVĀCIJA:

Kā jau minēju, tapetes man ļoti noderētu, vēlos dator istabā tās nomainīt. 

Hmm, ko es vēlētos ierāmēt, varbūt šo dāvanu atdotu omei, lai ierāmē kādu skaistu gleznu. 

Mājas uzkopšana, o to gan es gribētu, nav jau tā, ka es māju netīrītu, bet, ja to izdarītu kāds cits manā vietā es būtu tikai priecīga.   :)