Maini savus paradumus un zaudē sāpes

Maini savus paradumus un zaudē sāpes

14. Nov 2015, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katrai sāpei un slimībai izrādās ir savs, racionāls izskaidrojums. Reizēm pat tu viena pati arī bez ārsta vai zāļu palīdzības vari uzlabot veselību. Noskaidro, kā!

Skaidro Sieviešu Kluba eksperts Andžejs Reiters, bioenerģētikas speciālists, personības izaugsmes treneris. 

Ja bieži sāp vēders (it sevišķi, ja ir caureja), tas nozīmē, ka ikdienā regulāri tiecies ar cilvēkiem, kas tev nepatīk. Atrodi iemeslu, lai ar viņiem netiktos, un diskomfortam vajadzētu pāriet.

Pēkšņi galvas reiboņi var liecināt par pārāk lielu enerģētisko slodzi. Jāsamazina savs izaugsmes temps! Vai arī jātiek vaļā no haosa, kas ieviesies domās.

Sāpes spranda rajonā (apmēram tur, kur ir trešais un ceturtais kakla skriemelis) liecina, ka nemāki citiem atteikt vai arī pati sev neesi pirmajā vietā.

Iesnas ir apjukuma pazīme. Atrodi tā iemeslu, neitralizē to un tekošam degunam vajadzētu pāriet. Savukārt šķavas parasti ir brīdī, kad organisms ieņem piekrītošu stāvokli apkārtējiem notikumiem. Hroniskas iesnas gan ir vēstnesis – tev maksimāli ātri jāatbrīvojas no aizvainojuma. Citādāk tiksi pie daudz nopietnākām slimībām.

Ausīs tev skan neeksistējoši telefona zvani vai citi mistiski trokšņi? Tā ir pārāk liela satraukuma un pārslodzes pazīme. Esi uzņēmusies izdarīt vairāk, nekā spēj tikt galā. Pārslodze darbos veicina arī ātrāku zobu bojāšanos. Bet zobu veselību ietekmē arī tavas attiecības ar vecākiem. Ja visu laiku naidojaties, nav brīnums, ka visu laiku arī jālabo zobi.

Arī galvassāpes patiesībā nozīmē, ka tavā ikdienā ir pārāk daudz darba. Samazini darba apjomu vai arī nestrādā tik izmisīgi!

Sāp astes kauls? Tā ir pazīme, kas norāda, ka baidies dzīvot. Jūties nespēcīga un ar dzīvi neapmierināta. Ja „aste” sāp sēdus stāvoklī, tas nozīmē – par maz sev ļauj atpūsties, ja stāvus – par maz strādā. Savā dzīvē vari izdarīt arī vairāk.

Kādas ir tavas pārdomas par netradicionālo pieeju šiem sāpju skaidrojumiem? Vai kādu no tiem atpazini arī savā dzīvē?

Eksperts

Andžejs Reiters

personības izaugsmes treneris un bioenerģētikas eksperts
Andžejs Reiters Vecāku skolā