Lindex pavasara kolekcija spilgtās krāsās un ar izteiksmīgu apdruku

15. Mar 2017, 11:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lindex pavasara kolekcija pilsētas videi raksturīgās noskaņās, ar jaunām krāsu kombinācijām, izteiksmīgu apdruku un izteikti sievišķīgiem elementiem — kampaņas fotosesija krāsainajās Keiptaunas ielās, Dienvidāfrikā.

„Šopavasar paspilgtiniet savu garderobi ar ērtiem apģērbu komplektiem, smalkām kreklblūzēm no stingra auduma un izteikti spilgtām krāsām. Šīs kolekcijas pamatkrāsas ir haki zaļā, oranžā, melnā un dažādu nokrāsu zilā, papildinājumā ar aktuālu dzīvnieku raksta apdruku un izteiksmīgu Āfrikas grafisko apdruku,” saka Lindex dizaina nodaļas vadītāja Annika Hedina (Annika Hedin).   Lindex pavasara kampaņu prezentē 7 modeles, un viena no viņām ir Sabina Karlsona (Sabina Karlsson) no Zviedrijas. Sabina ir patiešām iedvesmojoša; viņas īpašā enerģija un pašapziņa pilnībā izsaka kampaņas tēla un zīmola būtību. „Šī kampaņa ir ļoti iedvesmojoša, un tai piemīt lieliska enerģija. Mani iedvesmo tas, ka Lindex kampaņā ir iesaistītas dažādas sievietes gan izmēru, gan etniskās izcelsmes ziņā. Piedalīšanās šajā kampaņā bija ļoti aizraujoša!” saka Sabina Karlsona. Lindex pavasara kampaņa būs pieejama visos Lindex veikalos un tīmekļa vietnē lindex.com, sākot no 23. marta.

Fotogrāfe: Pamela Hansone (Pamela Hanson) Stils: Lindex Studio Grims: Gemma Smita-Edhausa (Gemma Smith-Edhouse) Matu sakārtojums: Patlo Sofiati (Paolo Soffiati)