№21 Ligita: Tā vienkārši ir jābūt.

№21 Ligita: Tā vienkārši ir jābūt.

17. Jan 2014, 16:24 annijalise annijalise

1.Ikdienas dzīvē mani sauc Ligita, un tagad esmu 36. gadus veca.

2.Esmu kristiete, bet es neesmu dikti aizdomajusies par to kāpēc gan Dievs vīrieti ir radījis pirmo, jo vienkarši es domāju, ja tas tā ir noticis, tad tam tā arī ir jābūt, tas it nemaz savadak nevarēja būt.

3. ... to ko vēlas sievietes, vēlas arī Dievs, šis gan ir tāds dziļdomīgs teiciens, un es teikšu ka es tam neticu gan, jo ja palūkojas apkart reizem šķiet daudzu sieviešu vēlmes ir vienkārši bezdievīgas, jo es domāju ka no Dieva puses, mūsu sieviešu galvās rodas tikai pašas labakas vēlmes un nodomi.

4. ..... sievisķība tas ir,  prast sevi nest cilvēkos, vienlaicīgi nezaudējot savu pašapziņu, pašlepnumu.

5. .....vīrišķība tas ir, prast sevi nest cilvēkos,vienlaicīgi nezaudējot savu pašapziņu, pašlepnumu.

Pasaulē pazīstamo un atpazīstamo favorītu man nav, jo es domāju ka bieži vien tas, ko mēs redzam caur TV ekrānu nereti nav it nemaz patiesība, la varētu objekīvi spriest.

6. Es godīgi sakot esmu pārlaimīga ka esmu piedzimusi kā sieviete, jo es tāda jūtos viscaur, visos sīkumos.Esmu pateicīga Dievam ka esmu piedzimusi kā sieviete.

7. Es iespējams kaut, kad esmu kaut uz sekundi gribējusi būt vīrieša ādā, bet  ne ilgstoši, es pat tagad nevaru atcerēties kad tas ir bijis.

8. Kā atsķiras vīriešu un sieviešu daba? es domāju tieši tā kā tam ir jābūt, domāju ka nebūtu nekāda jaukauma uz Zemes, ja mēs abi dzimumi pēc dabas būtu vienādi.

9. Es ticu,ka visam uz Zemes ir jabūt līdzsvarā, un tad arī attiecības jāveido ir abiem, gan sievietei gan vīrietim, nav labu attiecību, ja virsroku pārī ņem viens vai otrs dzimums.

10. .... būt par īstu sievieti, manuprāt ir būt gan labam cilvēkam, gan labai sievai, gan labai mammai, gan labai meitai.

11. ...kas piesaista vīriešu uzmanību, nu es domāju ka cik vīriešu tik vēlmju, vieni savu partneri izvēlas pēc acukrāsas, citi pēc sievietes naudas maka biezuma, citi savukārt pēc tā, ka sieviete ir labs sarunu biedrs.

12. .... kas piesaista sieviešu uzmanību, zinu ka uzmanības cienīgi nereti ir izsaktīgi vīrieši, citu savukārt ar savām manierēm, bet ir tādi arī kuriem glaunāks auto.

13. Es šajā projektā gribu piedalīties tāpēc, ka es tajā piedalījos jau pagājušajā gadā. Pagājušājā nedēļā, tapēc ka atradu vēstulīti atcerējos par projektu, par to satraukumu, kas valda tā laikā, par burvīgajiem uzdevumiem, par iespēju atkal pārliecināties, ka šeit mums riņķī ir daudz lielisku sieviešu.

Ar cieņu Ligita

SPIED ŠEIT UN IESŪTI

SAVU PIETEIKUMU->>>

20140110144125-57503.jpg