Mums vajadzēs: olas, želejas multi cukurs 90 grammi, zaļie zirnīši, paprika, burkāns, salātlapiņas, vistas fileja. Visi daudzumi pēc acs. Ja Jūs izmantojat želatīnu, tad 12 grammi.Olas nomazgājam.Izurbinam caurumiņus un visu saturu izlejam bļodā.Pēc tam zem tekoša karsta ūdens izskalojam olas iekšpusi. Pēc tam uzvārītu ūdeni ielejam olu iekšpusē, lai pastāv 1-2minūtes.Pēc tam ar caurumiņiem uz leju olas liekam atpakaļ trauciņā un uz 3-4 stundām liekam uz radiatoriem, lai nožūst.Pa to laiku uzvāram vistas fileju.Burkānu uzvāram, pieliekam klāt garšvielas, jo pēc tam ar šo buljonu pildīsim olas.Vistas fileju sīki sagriežam.Papriku arī sagriežam.Burkānus ar smalki sagriežam.Pēc tam olas pildam ar vistas fileju, burkānu, papriku, salātlapiņu un zirnīšus. Atstājam augšiņu brīvu.Buljonā kur vārijām burkānu pieliekam klāt želetīnu un samaisam visu. Buljonam jābūt siltam. Es izmantoju želejas cukuru, jo ar želetīnu nemāku rīkoties.Pēc tam šķidrumu lejam iekšā olās. Atstāj oliņas uz stundu istabas temperatūrā, pēc tam uz 2-4 stundām liekam ledusskapī.Pēc tam nolobam olu čaumalu.Sanāk skaistas un garšīgas oliņas.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
piekrītuUzzini vairāk
Nē. Želējas cukurs domāts arī tādu ēdienu pagatavošanai.
Forša ideja!👍