Lieldienu brīvdienām līdzi paņem OBESIMED FORTE

Lieldienu brīvdienām līdzi paņem OBESIMED FORTE

28. Mar 2013, 12:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt ir Lieldienas un, protams, būsim godīgi- arī izēšanās,kas var vainagoties ar vairāk liekajiem kilogramiem nekā nepieciešams.

Tagad Latvijas sievietēm un vīriešiem, pateicoties jaunajam preparātam OBESIMED FORTE, savu apetīti ierobežot būs vieglāk, tāpēc dodoties pie radiem, noteikti paņem līdzi šo produktu!

20130307130043-45566.jpg

Kas ir OBESIMED FORTE?

OBESIMED FORTE ir dabisks medicīnisks preparāts, kas palīdz samazināt svaru un kontrolēt apetīti. Lietojot šo preparātu pirms ēdienreizes, šķīstošo šķiedrvielu komplekss izveido kuņģī želejveida masu, rodas pilna vēdera sajūta, tādēļ Jūs mazāk ēdīsiet, ātrāk sajutīsiet sāta sajūtu, nemocīsieties ar izsalkumu, samazināsiet tieksmi ēst starp ēdienreizēm. Ar OBESIMED FORTE Jums būs vieglāk samazināt maltītes apjomu un atteikties no dažādiem kārumiem.

 Mazas izmaiņas padarīs Tavu diētu efektīvāku

Ja nopietni esi izlēmusi, ka vēlies ieturēt diētu, tad ir ne tikai jāsamazina porcijas, bet jāseko kādu ēdienu Tu ēd. Lūk, daži padomi, kas Tev var noderēt.

Vai zināji, ka glāzē augļu sulas ir tikpat kaloriju, kā glāzē kolas? Tāpēc tā vietā, lai pagatavotu sev vēl vienu glāzi augļu sulas, ēd augļus veselus. Bet, ja nu gadījumā Tu nevari iztikt bez dabīgām sulām, samazini izdzerto daudzumu- pat viena glāze mazāk jau būs ieguldījums.

Zaļie slāti ir ļoti iecienīti to cilvēku vidū, kuri seko savam svaram. Salātus ierasti papildinām ar kādām mērcītēm, un tieši no tā kādu mērcīti Tu lietosi, būs atkarīgs vai Tu ēd veselīgi vai tikai salātus, kuros ir ļoti daudz kaloriju. Ja salātus papildini ar rūpnieciski gatavotām mērcītēm, majonēzi vai salātu dresingiem, tad no savas diētas vari atteikties. Labākā izvēle salātu papildināšanai ir vienkārši labas kvalitātes olīveļļa, tomēr arī tā satur daudz kaloriju. Lai padarītu mērcīti vieglāku atšķaidi to ar balzāmetiķi, pievieno nedaudz sāli un piparus, un mērcīte salātiem gatava. Šī mērcīte ir daudz labāka nekā majonēze.

Paturpinot majonēzes kaitīgumu. Protams, ja seko savam svaram diez vai izvēlies ātrās ēdināšanas uzkodas, bet ja tomēr, tad atceries, ka arī burgeros un citās uzkodās tiek pievienota majonēze. Labāk izvairies no tām vispār vai labāk ej mājās un pagatavo sev īpašu burgeru bez majonēzes.

Esi iecienījusi eļļā ceptas vistiņas? Iedomājies to tauku daudzumu, kas piepilda katru gabaliņu no vistas! Ja bez ceptas gaļas nevari iztikt, labāk izvēlies grilētu (ne eļļā vārītu) cāļa krūtiņu. Un pirms ēd, noņem ādiņu, tā sevī slēpj daudz tauku.

Ja vēlies samazināt svaru neaizmirsti par šķiedrvielām, tās Tu vari uzņemt ar dārzeņiem- spinātiem, brokoļiem, selerijām un burkāniem. Šķiedrvielas ir tev labvēlīgas.

Ja tiešām esi izlēmusi par diētu, tad rūpīgi seko saviem ēšanas paradumiem un esi vērīga, izvērtē pārtiku ko liec mutē!

Obesimed® Forte var iegādāties Saules aptiekās  Rīgā, Brīvības ielā 68 un Duntes ielā 19a un internetveikalos:

www.webaptieka.lv

www.pilsaptieka.lv

20130307130231-43764.jpg

roisabaiso8 roisabaiso8 23. May 2019, 06:01

Notievēšanas tabletes - http://thermacuts.lv Es notievēju ļoti ātri un bez jo-jo efekta.