Nr.3 DAGNIJA: gribu dalīties laimē ar citiem un tvert pati laimes mirkļus

11. Jan 2017, 00:43 manderina manderina

Kas tu esi? Tas ir jautājums, ko ikdienas uzdodu sev. Esmu mamma, sieva, draudzene, līdere, atbalsta persona, bet visvairāk, Es esmu - Es pati. Es - Dagnija - vienkāršā sieviete, kas meklē un sajūt sev visapkārt laimi. Esmu aktīva un cenšos atkal atgriezties apritē, lai savu dzīvi padarītu vēl bagātāku. Kā citi saka - draudzīga, patiesa, mērķtiecīga, atvērta un labsirdīga sieviete, kas nebaidās riskēt un uzņemties atbildību! :)) 

20170110235748-44760.jpg

Laimes krāsa? Tā ir tā krāsa, kas sasilda sirdi un liek justies laimīgai. Ka neko citu nevajag, kā vienīgi šo laimes smaržu. Šī krāsa varētu būt kaut kas starp sarkanorandždzelteno - kas dod siltumu un dzirksteli. :)

Ja jārunā par ēdienu, tad vienozīmīgi manu sirdi sasilda šokolāde. Jo tā nomierina un dod laimes sajūtu un ja vēl tajā brīdī dalies ar sev tuvāko cilvēku, tad tā ir īstā bauda un laime, kuru ir vērts izbaudīt. :)

Apģērbs, kas sagādā man laimes brīžus ir kleitas. Vēl joprojām nespēju izmest vai kādam atdot savu 9. un 12. klases izlaiduma kleitu un kāzu kleitu. Jo tajos brīžos jutos laimīga, ka esmu nonākus tur kur esmu un šīs kleitas man ir nozīmīgas, vēl joprojām naivi ceru, ka kādreiz ielīdīšu viņās, ja protams augums atļaus, bet sapņot jau var! :D

Laimes brīžos mani ieved Yiruma - River flows in you melodija. Šī melodija, liek aizmirsties un atcerēties visus labākos momentus dzīvē. Liek justies brīvai un laimīgai. Vēl joprojām atceros, kā kāzu dienā pie šīs melodijas gāju pie altāra, tas man mūžam darīs laimīgu. Šī melodija savā ziņā raksturo manu trauslo pusi un parāda to ka laime ir te pat blakām. Tagad rakstot  pieteikumu, klausos šo melodiju un smaidu, jo jūtu ka ieplūs laimes smarža un prieks.. :)

Filma, kas mani iedvesmo un parāda to, ka katra diena ir dāvana un jānovērtē to, kas mums ir dots, jo nekad nevar zināt, kas notiks pēc sekundes. Šī filma liek izjust atkal un atkal tos laimes brīžus ko varoņi izdzīvo katru dienu no jauna un tas liek man pašai izdzīvot katru dienu ar laimi un pateicību. Šī filma ir "If only", kura neatstāj bez emocijām. Jo ir arī laimes asaras, kuras parāda prieku, kas ir sirdī.

Spilgtākais laimes brīdis ir tas, kuru tu pavadi ar sev tuvajiem. Protams spilgti brīži ir gan bildinājums, kāzas, bērna piedzimšana gan vienkārši kopā būšana. Bet man spilgtākais laimes brīdis bija tas, kur redzēju savu ģimeni laimīgu un ar mīlestību pilnu. Jo ja viņi ir laimīgi, tad es arī. :) Protams, bērna pirmie soļi, kas tiek sperti tev pretī, liek asarai notecēt gar manu vaigu un priekam būt sejā, jo tas brīdis ir laimes vērts. Un laimes vērti ir katrs brīdis, ko pavadi kopā, jo jānovērtē arī mazie laimes brīži ne tikai lielie :)

20170111002723-98689.jpg

Kāpēc Es šogad piesakos piedalīties šajā projektā un rakstīt savas domas - Tāpēc, ka gribu dalīties laimē ar citiem un tvert pati laimes mirkļus, kas padarīs mani laimīgāku! :)

''Laime ir vislielākais dārgums pasaulē, ja Tu to atrodi, tad Tu jau esi bagāts. Bet, ja Tu ar to dalies ar citiem, Tu kļūsti vēl bagātāks un vēl laimīgāks!'' Šis ir mans citāts par laimi, kas raksturo mani, jo ir jāpadalās ar laimi, lai citi arī varētu būt laimīgi :))

Viens ir rakstīt par laimi, bet otrs ir to piedzīvot. Nevienmēr tas ir viegli arī man. Jo ir dienas, kad esmu kā nelaimes čupiņa, bet pat tajās dienās cenšos atrast kaut mazu laimes stariņu, lai varētu pasmaidīt. Un tas būtu jādara ikvienam... :)

20170111004056-47375.jpg

20170111085000-64836.jpg