Laimē ceļojumu uz Tartu Kristīnes Virsnītes stilā!

17. Aug 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pašmāju TV žurnāliste un blogere Kristīne Virsnīte projekta #EstonianWay  ietvaros devās iepazīt Igaunijas garšu un izbaudīt vietējo dzīvesveidu uz Igaunijas otro lielāko Tartu pilsētu. Akcijas mērķis – aicināt apmeklēt Igauniju ģimenes ar bērniem un jautri pavadot laiku atklāt jaunākās atrakcijas un izklaides vietas Tartu pilsētā. Galvenā balva tiks vienai ģimenei - ģimenes ceļojums uz Tartu.

Iepazīstieties ar pilnu video un iepazīsties ar mūsu izveidoto maršruts, ieklausies domās par redzēto un piedzīvoto braucienā  un izmēģini veiksmi konkursā, kur galvenā balva ir  ceļojums uz Igauniju.

Kristīnes un viņas bērnu pirmā pietura bija Upside Down House (Tagurpidimaja igauņu valodā). Pēcāk viņi apmeklēja Igaunijas Nacionālo muzeju, lai uzzinātu, kā igauņi dzīvojuši senos laikos. Dienas noslēgumā relaksācija  viesnīcā V - Spa un vakariņas restorānā Aparaat Aparaarditehas - Tartu radošajā kvartālā.

Otrā diena sākas ar aizraujošu pirotehniskas izrādi AHHAA Zinātnes centrā, kam seko pusdienas restorānā Polpo, kas atrodas 16. gadsimta ēkā.

Dzīvošana ar kājām gaisā - ir tikai viena no lietām, ko igauņi dara ne tā kā ierasts. Uzziniet, ko vēl mūsu kaimiņi dara pasavam un rodiet iedvesmu nākamajam ceļojumam tuvajā pierobežā - portālā  EstonianWay.com - Igaunijas tūrisma kampaņa, kas veltīta Igaunijas 100 svinībām.