Laimē Bioderma kosmētiku sev un draudzenei!

Laimē Bioderma kosmētiku sev un draudzenei!

12. Jun 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tev ir lieliska iespēja iepriecināt sevi un savu draudzeni, uzdāvinot Bioderma kosmētikas komplektu, kas būs lielisks palīgs, lai visas garumā izskatītos starojoša un burvīga!

Piedalies Māmiņu Kluba jaunākajā konkursā, kurā tev jāizpilda daži pavisam vienkārši nosacījumi:

  • nāc uz mūsu Facebook lapu;
  • pie konkursa ieraksta komentāros atzīmē draudzeni, kuru vēlies iepriecināt;
  • seko arī Māmiņu Kluba un Bioderma Latvia Facebook lapām.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

Tas arī viss! Atliek vien gaidīt 19.jūniju, kad izlozēsim laimīgo uzvarētāju.

Laimīgā uzvarētāja sev un draudzenei laimēs Bioderma kosmētikas komplektu, kurā ietilpst:

Photoderm KID saules aizsargpieniņš (SPF50+/UVA39)  nodrošina ļoti augstu aizsardzību no saules, paaugstina ādas izturību pret ārējās vides ietekmi, kā ari nodrošina efektīvu uzklāšanu. Tam ir maiga tekstūra un gaiši zila krāsa, kas ļauj noklāt pilnīgi visu bērna ķermeni; krāsa izzūd drīz pēc uzklāšanas. Photoderm KID ir hipoalerģisks, bez parabēniem un smaržvielām, un ir paredzēts lietošanai gan uz sejas, gan uz ķermeņa.

Hydrabio Sérum mitrinošs koncentrāts ļoti dehidratētai un jutīgai ādai nodrošina bioloģiski pamatotu tūlītēju un ilgstošu mitrināšanu un paaugstina ādas tolerances slieksni. Tam ir īpaši atsvaidzinoša caurspīdīga gela tekstūra un viegla smarža.

Sensibio H2O dermatoloģiskais micelārais ūdens izcili notīra un noņem dekoratīvo kosmētiku, nomierina un atslogo ādu, kā arī paaugstina ādas tolerances slieksni. Tas ir hipoalerģisks un ar teicamu panesību uz ādas un acu apvidū.