№12 Jolanta: Lai mīlestības ugunskurs degtu, tam ik pa laikam jāpiemet jauna pagale no abām pusēm.

№12 Jolanta: Lai mīlestības ugunskurs degtu, tam ik pa laikam jāpiemet jauna pagale no abām pusēm.

13. Jan 2016, 15:56 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

1. Iepazīstini ar sevi! Pāris vārdos pastāsti par sevi un pievieno vienu fotogrāfiju.

Esmu Jolanta...tulīt pēc 16 dienām jau būs 28.gadi. Pēc skata - joprojām 18 :D reizēm tas mani sāk tracināt! Esmu jautra, ar labu humora izjūtu. Esmu labs draugs, atbalsts, sarunu biedrs, ar mani nav garlaicīgi. Esmu diezgan komunikabla, bet mēdzu būt arī klusa un kautrīga. Smaids - ir mans etalons. Esmu mīļoša un pati labākā mamma savam 1,5 gadu vecajam dēliņam un "netradicionāla'', bet mīļoša sieva savam vīram. Esmu mīlestības alkstoša, kā pēc ūdens, lai izdzīvotu. Alkstu to sajūtu, kad nav nekur labāk kā mīļotā vīrieša apskāvienos. Mana ģimene man ir VISSVARĪGĀKAIS. Un ļoti pārdzīvoju, kad tajā trūkst tas, pēc kā ilgojos.

2. Cik ilgs laiks pagājis kopš esi attiecībās ar savu mīļoto cilvēku? Vai tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena, vai varbūt bija nepieciešams laiks,lai vienam otru iemīlētu?

Mēs iepazināmies 2008.gada septembrī...Un mēs viens otra NEPATIKĀM. Taču jau uz oktobra beigām, novembrī es, tomēr, nu jau savam vīram sāku iepatikties, man tas notika daudz lēnāk. Bet jau ar 8.decembri skaitījāmies, ka esam attiecībās. Beigās kopā jau esam 7 gadus...no kuriem 4 laulībā!

20160113152236-49868.jpg

3. Cik daudz laika jūs pavadāt kopā kā pāris dienā/ nedēļā/ mēnesī?

Mēs cenšamies katru mīļu un brīvu brīdi pavadīt kopā. Gandrīz katru vakaru kopā vakariņojam, pasēžam pie TV vai jautri parotaļājamies kopā ar dēliņu. Katras brīvdienas cenšamies pavadīt kopā un lielākoties ārpus mājām. Aizbraucam ekskursijā, tagad, kad ir sniegs - atpūšamies uz kalna. Reizi mēnesī braucam uz laukiem apciemot vecvecākus. Kopā būšana mums ģimenē ir svarīga un īpaša.

4. Ko Tu sagaidi no attiecībām?

Lai būtu kā: CIMDS ar ROKU!!!!

Kā jau visiem pāriem - ir labās un arī sliktās dienas. Mēs neiztiekam bez kašķiem, dusmām un problēmām. Taču, visam pāri stāv vēlme būt kopā un iemācīties sadzīvot....nodzīvot līdz sirmam vecumam, un saprast, ka mēs viens otram esam pats labākais. Sēdēt krēslā, skatīt jaunības dienas albūmus un rakāties atmiņās.

Gribas, lai mani saprot no pusvārda, vairāk to uzmanību, komplimentus, maigumu...vēl vairāk. To sapņu PRINCI, par kuru sapņoju būdama maza. Protams, katram ir savi trūkumi un īpatnības, bet ja mīli - pielāgojies, tas nav grūti, ja saņem pretīmnākšanu!

5. Kāds ir iemesls Tavai dalībai projektā? Ko vēlies sasniegt un ko vēlies ieguldīt attiecībās? Vai esi piedalījusies arī iepriekšējos gados vai šī ir pirmā reize?

Šī ir PIRMĀ reize šajā projektā.

Caur šo projektu gribu ''citām acīm'' paskatīties uz savām attiecībām ar vīru. Gūt kādu ieteikumu un, varbūt, ieviest ikdienā kaut ko jaunu, lai attiecībās ienāktu jaunas vēsmas....''jaunas pagalītes, ko kopā dedzināt, lai mīlestības uguns dektu ilgi un kvēlojoši"