Lai dzīvo sliktās meitenes!

Lai dzīvo sliktās meitenes!

01. Mar 2014, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēpums, kaisle, avantūra un slepenība ir emocijas, kuras īpaši uzrunā brīdī, kad kļūsti par mīļāko. Ir pat pierādīts – tas ir viens no labākajiem veidiem, kā uzjundīt sevī pamatīgu devu pozitīvā un kliedēt pelēcīgo rutīnu.

Konsultē Inga Lubāne, psihoterapeite. 

Mīļāko attiecības ir atšķirīgas ar to, ka tajās nekad nav pieraduma un ikdienas. Viss ir tik neierasts un nervus kutinošs. Katra tikšanās sniedz spēcīgu emocionālu baudījumu.

Kādēļ tā svešā iekārojusi tavu vīru? Un kādēļ tavs vīrs ieraudzījis to citu? Vai kādēļ tu pati esi kļuvusi par mīļāko? Visticamāk tā ir dažādu apstākļu sakritība, kas ietekmējusi tieši šādu likteņa pavērsienu un īsti skaidrojumu tam neatradīsi.

Ir pieņemts, ka vīram krāpt sievu vai tev krāpt vīru, ir slikti. Bet sabiedrību veido arī tādi cilvēki, kuriem visu pieņemtais viedoklis nebūt nav svarīgs. Viņi seko savai iekšējai balsij un bieži vien pa īstam laimīgi var būt tikai tad, ja rīkojas pretēji sabiedrībā pieņemtajam. Kāds tipāžs esi tu? Vai tādēļ, ka pieķer – vīram ir mīļākā – viņu uzreiz pametīsi? Vai arī rīkosi scēnas? Var varbūt paklusām izaicināsi arī savu likteni un atradīsi arī sev kādu mīļāko?

Lai kādu atbildi arī pieņemtu, zini – šķietami nepareizie, bet vilinošie lēmumi ļoti uzlādē tavu enerģijas bagāžu. Tieši tāpēc jau tā ir dzīve, lai to nodzīvotu maksimāli interesanti un piesātināti. Ne velti ir teiciens – labās meitenes tiek līdz debesīm, bet sliktās – vēl tālāk. Ja tas tev palīdz šobrīd iegūt harmoniju un laimes sajūtu, šis teikums var kļūt arī par tavu šī brīža moto.

Sevi piebremzēt tikai tādēļ, ka sabiedrībā jāizskatās labai un kārtīgai, ir diezgan muļķīgi. Galu galā – ne jau sabiedrības viedoklis kļūs par tavu laimes atslēgu. Tā tev jāatrod pašai. Pat tad, ja jākļūst kādreiz arī sliktajai.

Esi kādreiz iejutusies „sliktās” meitenes lomā? Ko tev sniedza mīļāko attiecības?

pandulaacis pandulaacis 02. Mar 2014, 12:13

Jo tālāk, jo trakāk, Māmiņu Klubs! Padomi, kā krāpt tā, lai otrs nepamanītu, arī sekos? 😀

Var jau būt, ka pēc gadiem 10 - 20 kaut kas mainīsies, bet pagaidām ar vīru viens otram liekamies pietiekami interesanti, lai pa malām neskatītos. Turklāt - kā tad ar visām tām labajām, skaistajām, cēlajām lietām, ko sevī ietver laulības būtība kā tāda? Uzspļausim ģimenes vērtībām, piekopsim poligāmiju un kutināsim sev nervus, svešus večus meklējot? Pilnīgi dūša pie brokastīm apskrējās.

Druxis Druxis 01. Mar 2014, 20:43 stalker

Īsti nesaprotu - vai Māmiņu Klubs mudina laist pa kreisi?!

Jā, piekrītu, ka sajūta, ka kādam tu tīri labi patīc, ir laba, un sniedz ne tikai emocionālu baudījumu. Esmu to izbaudījusi, kamēr vēl nebiju precējusies. Laulība, manuprāt, ir pietiekami "nopietna padarīšana", lai tomēr pieturētos pie tā viena vienīgā. Raksturs man tāds, ka no flirta nevēlos atteikties, tomēr māku gana laicīgi apstāties.

Piekrītu arī visām, kas iepriekš jau rakstīja, ka vēlme pēc sānsoļa rodas tad, ja esošājās attiecībās kā pietrūkst.

Vai nebūtu prātīgāk psihoterapeitam aicināt sievieti atrast iemeslu, kas rada diskomfortu esošajās attiecībās, un to likvidēt?