Kura laimējusi Bioderma kosmētikas komplektu sev un draudzenei?

Kura laimējusi Bioderma kosmētikas komplektu sev un draudzenei?

19. Jun 2020, 12:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikvienai māmiņai vajag atrast laiku, lai parūpētos arī par sevi, tāpēc aicinājām ikvienu no jums piedalīties Māmiņu Kluba Facebook konkursā, kurā bija iespēja laimēt ļoti noderīgu un vērtīgu dāvanu - Bioderma kosmētikas komplektu!

Laiks noskaidrot, kura laimīgā ieguvusi foršo balvu sev un draudzenei, lai visas vasaras garumā izskatītos starojošas un burvīgas!

KONKURSA BALVU IEGŪST

Arita Gaitlazda-Kočura un viņas draudzene Sanda Roze

Apsveicam uzvarētājas!

Bioderma kosmētikas komplektā ietilpst:

Photoderm KID saules aizsargpieniņš (SPF50+/UVA39)  nodrošina ļoti augstu aizsardzību no saules, paaugstina ādas izturību pret ārējās vides ietekmi, kā ari nodrošina efektīvu uzklāšanu. Tam ir maiga tekstūra un gaiši zila krāsa, kas ļauj noklāt pilnīgi visu bērna ķermeni; krāsa izzūd drīz pēc uzklāšanas. Photoderm KID ir hipoalerģisks, bez parabēniem un smaržvielām, un ir paredzēts lietošanai gan uz sejas, gan uz ķermeņa.

Hydrabio Sérum mitrinošs koncentrāts ļoti dehidratētai un jutīgai ādai nodrošina bioloģiski pamatotu tūlītēju un ilgstošu mitrināšanu un paaugstina ādas tolerances slieksni. Tam ir īpaši atsvaidzinoša caurspīdīga gela tekstūra un viegla smarža.

Sensibio H2O dermatoloģiskais micelārais ūdens izcili notīra un noņem dekoratīvo kosmētiku, nomierina un atslogo ādu, kā arī paaugstina ādas tolerances slieksni. Tas ir hipoalerģisks un ar teicamu panesību uz ādas un acu apvidū.