Kur mīt sievišķība?

Kur mīt sievišķība?

28. Jul 2016, 15:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl divus pirmdienas vakarus aicinām visas īpašās sievietes sajust sevī nobriedušas sievišķības garšu kopā ar brīnišķīgo reiki skolotāju un skaņas terapeiti Mariju Mežecku. 

Daba sievietēm ir devusi īpašu dzīves gudrību, mīlestību, spēku. Tikai reizēm ikdienas rutīnā esam aizmirsušas izmantot šos šūpulī ieliktos dotumus.

Elpošana, kustība un balss ir trīs atslēgas, kas palīdz modināt ķermeni, atbrīvoties no vecām bailēm un sāpēm, ielaist sevī vēl vairāk mīlestības. Marija Mežecka aicina visas sievietes kā māsas, atbalstīt vienai otru, atvērties sev un Visumam.

Ciklā vēl paredzētas divas tēmas: 

1. 1. augustā plkst. 19.15. ‘’Sievišķība skan’’ - dziedinošas skaņas dzemdes ārstēšanai. Atbrīvosim balsi, dzemdi, sirdi, lai rastu sevī prieku, spēku, veselību un brīvību no sāpīgas pieredzes.

2. 15. augustā plkst. 19.15. ‘’Sievišķības impulss’’ - kustība, kas rodas tava spēka centrā, dzīves svinēšana un sava skaistuma nešana.

Pēc semināru cikla sieviete spēj sajust sevī un apkārt visu skaisto, ir līdzsvarota, harmoniska savās attiecībās, savā ikdienā spēj izmantot iedzimto sievietes gudrību.

Uz semināriem Labo Sajūtu Laboratorijā līdzi jāņem: svārki vai kleita, blociņš, pildspalva.

Viena semināra maksa – 15 EUR.

Seminārus vadīs reiki skolotāja, skaņas terapeite, Gongu meistare – Marija Mežecka.

Mēs parūpēsimies par mājīgu atmosfēru, ģērptuvēm, ūdeni, tēju, autostāvvietu.

Savu dalību vari pieteikt:

Labo Sajūtu Laboratorijā / Nava Yoga

Brīvības gatve 214b - 504, Rīga

+371 29 330 280

birojs@navayoga.lv

www.navayoga.lv