19.04 10:00-16:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Labdien!
Esmu atvaļinājumā, tādēļ ir laiks pagatavot kādu gardumu arī darbdienā. Šoreiz biezpiena krēms no žurnāla "Mājas Virtuve" Nr. 5 (15).
Vajadzēs:
85 g biezpiena
50 g skābā krējuma
30 g cukura
60 g ogu mērces
10 g želatīna
Piebilde: Es visu ņēmu uz pusi vairāk.
Gatavošana:
1. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un atstāj, lai uzbriest. Biezpienu izberž caur sietu,
pievieno cukuru, sakultu krējumu.
2. Uzbriedušo želatīnu izkausē ūdens peldē
vai mikroviļņu krāsnī un iemaisa biezpiena masā.
3. Visu rūpīgi samaisa, masu liek formiņās
vai nelielās tasītēs un uz stundu ieliek ledusskapī. Pirms pasniegšanas galdā krēmu izņem no formiņām, servē uz šķīvjiem un pārlej ogu mērci.
Lai labi garšo! :)
Maija
Jauka laba, recepte, un var jau arī nelikt to biezpienu ja iebildumi, var pielikt ogas, šķīstošo kafiju.
es iespējams gatavošu šo jaukumu tik ar zemenēm savai dzimšanas dienas ballītei.
es ar tā pat padomāju,un tad tik pamanīju,ka receptes 😃
Ja neievēro sadaļu "gardas receptes", tad jā, tā varētu padomāt. 😀
Ātri un viegli pagatavojams un turklāt vēl garšīgs (tiem, kam garšo biezpiens). Ja arī negaršo, tas ļoti minimāli garšo pēc biezpiena - maigs krēms...
Izskatās dikti gardi!