KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 21.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 21.decembrim!

21. Dec 2018, 07:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs bieži vien skrienam, tiecoties pēc jauniem panākumiem, jaunām uzslavām, labākas dzīves un dārgākām mantām, jo šķiet, ka nekad nav gana - varētu augstāk, tālāk, labāk. Šādos brīžos, kad panākumi nenāk tik viegli, bērni vakarā ir nedaudz niķīgāki, šķiet, ka iestājies pasaules gals jeb #vissirslikti.

Tomēr, kad veltām brīdim tam, lai palūkotos apkārt uz līdzcilvēkiem, atverot savu sirdi, varam ieraudzīt, ka mūsu problēmas, salīdzinot ar citiem, ir tīrākais nieks. Apkārt ir tik daudz netaisnību, ciešanu, slimību un neveiksmju, ka pārējais viss šķiet tīrākais nieks

21. decembra uzdevums

Dots devējam atdodas un labie darbi vienmēr nāk atpakaļ, tāpēc atveriet savas sirdis un ziedojiet tiem, kuriem mūsu palīdzība nepieciešama visvairāk. Tas var būt Māmiņu Kluba Labdarības fonds, ar kura starpniecību vari palīdzēt bērniem, kuriem ir ļoti vajadzīga palīdzīga roka, lai atveseļotos un dzīvotu labāku dzīvi, tāpat tā var būt kāda no Facebook atrodamajām labdarības grupām, kurām vari ziedot savas liekās lietas, kuras citiem, iespējams, ir ļoti vajadzīgas. Iespēju palīdzēt ir ļoti daudz, vajag atrast tikai savai sirdij tuvāko mērķi.

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, KURAM LABDARĪBAS PROJEKTAM ŠAJOS ZIEMASSVĒTKOS ATDARĪJI SIRDI

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Trešās balvas ieguvēju paziņosim jau 21.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

nosiguldas nosiguldas 21. Dec 2018, 15:15

Mēs jau četrus gadus dodamies ciemos pie mūsu novada vientuļajiem cilvēkiem, šogad kopā ar mums bija arī Katrīne. Protams kā katru gadu atbalstām Ēņģeļi pār Latviju"

filologe filologe 21. Dec 2018, 13:42

Tā kā visu manu laiku aizņem rūpes par meitiņu, šogad nav sanācis sarūpēt dāvaniņas vientuļajiem vecajiem cilvēkiem, piedaloties darba rīkotajā akcijā. Bet šogad esmu vairākas reizes zvanījusi uz Māmiņu kluba Labdarības fonda ziedojuma tālruni, kā arī iegādājos dāvaniņu Māmiņu kluba labdarības izsolē. Priecājos, ka varu palīdzēt mazajam sirsniņām kaut nedaudz.

lauvinja lauvinja 21. Dec 2018, 10:03

Mamm.mamm

Man gan šogad jocīgas sajūtas par "Dod pieci" projektu. Būtu interesanti uzzināt kādas metodes ir plānots pielietot, lai tos, kuri neizprot vajadzību piedalīties un līdzdarboties bērna ikdienas dzīvē, aizgādātu uz kursiem? Sasiet un atvest ar varu? Kas būs tā motivācija kāpēc šie cilvēki, kuriem tas būtu nepieciešams to darīs?

lauvinja lauvinja 21. Dec 2018, 10:00

Mazliet kaitina šitā ambrāža "ziedojiet" uz ziemassvētku laiku, pati mēdzu palīdzēt un ziedot, skaļi to nereklamēju. Tāpat bērnu nenovalkātās drēbes, spēles un rotaļlietas atdodu tiem, kam tās nepieciešamas.

Brīžiem gan pārņem sajūta, ka labdarības organizēšana ir kļuvis par biznesa veidu.

Iveria Iveria 21. Dec 2018, 09:56

Šogad piedalījos akcijā "Eņģeļu pasts", kurā iepriecināju kādu vientuļu senioru aprūpes centrā, kā arī nodevu sava bēbīša par mazu palikušās drēbes pilsētas sociālajam dienestam, kur jau man pačukstēja, ka jaundzimušo drēbītes ceļos pie kādas trūcīgas ģimenes, kurai tūlīt tūlīt gaidāmi dvīņi. Man tāds prieks, ka drēbes kādam tik ļoti noderēs un ka varu palīdzēt kādai ģimenei.

Mamm.mamm Mamm.mamm 21. Dec 2018, 09:35

Ziemassvētkos nepatīk tā žēlabainā labdarības muļķošanās. Labprāt ziedoju, bet ne Ziemassvētku laikā.
Šis gads varētu būt izņēmums, jo plānojam ziedot "Dod pieci". Ar vīru secinājām, ka šogad tā nav žēluma izspiešana no cilvēkiem, bet tiešām interesants projekts, kura realizāciju labprāt redzētu.