KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 13.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 13.decembrim!

13. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai visas dāvanas sagādātas? Ja nē, tad ir pēdējais laiks, jo ar katru nākamo dienu steiga kļūst tikai lielāka, tāpēc jau laicīgi padomā par saviem nerviem un to, lai pirmssvētku laiku varētu izbaudīt kopīgi ar saviem mīļajiem.

Man īpašs process ir dāvanu saiņošana. Jau iepriekš izdomāju idejas, kā katra no dāvanām tiks iesaiņota, sarūpēju skaistus ietinamos papīrus, dažādus dekorus, lentītes un visu citu, kas nepieciešams, lai taptu Ziemassvētku vecīšana dāvanas. Jā, tagad, kad bērni jau lielāki, ir jāprot īpaši menedžet dāvanu saiņošana un jāizplāno, kur dāvanas noslēpt tā, lai tās mazākie neatrastu pirms laika.

13. decembra uzdevums

Ver vaļā savu Ziemassvētku vecīša dāvanu darbnīcu - iesaiņo jau sarūpētās dāvanas, lai turpmākajās dienās būtu mazāk uztraukumu un stresa.

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, KĀ ŠOGAD IESAIŅOSI SARŪPĒTĀS DĀVANAS

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Otrās balvas ieguvēju paziņosim jau 14.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

Iveria Iveria 14. Dec 2018, 13:22

Saiņot dāvanas man ļoti patīk, tāpēc jau ir sagādāti dažādi dāvanu papīri un simtiem lentītes un bantītes 😃 Patīk iesaiņot tā, lai dāvanas saņēmējs sākumā nesaprot, kas ir iekšā vai nodomā kaut ko pilnīgi citu, piemēram, vīram pagājušo gadu mīļāko alu iesaiņoju tā, ka viņš nodomāja, ka tā ir sega līdz bija atvēris visu iesaiņojumu. Noteikti šogad arī ko līdzīgu izdomāšu.

filologe filologe 13. Dec 2018, 13:14

Bērniem dāvanas iesaiņosim skaistā ietinamajā papīrā ar eglītēm, kā arī būs klāt lentīte. Pieaugušo dāvanas liksim dāvanu maisiņos, kas sakrāti no iepriekšējiem gadiem, tādējādi saudzējot dabu un, protams, ieekonomējot 😀

Mamm.mamm Mamm.mamm 13. Dec 2018, 11:49

Šogad saiņošu iepriekšējo gadu iesaiņojumos. Lielajām dāvanām ņemšu IKEA nopērkamo balto zīmēšanas rulli. Tā sanāk lētāk, vienkāršāk. Pēc tam uz tā vel varēs veikt pierakstus vai zīmēt.

nosiguldas nosiguldas 13. Dec 2018, 10:18

Mēs cenšamies pēc iespējas mazāk pirkt ietinamos papītus un maisiņus, jo pēc svētkiem to ir tik daudz, ka nezini kur likt. Parasti izmantojam jau esošos krājumus. Vēl, lai dāvana izskatītos greznāka, mēs izpušķojam pašu dāvanas iepakojumu.