Komentāru KONKURSS: Kuras ir jūsu iecienītākās randiņu vietas?

Komentāru KONKURSS: Kuras ir jūsu iecienītākās randiņu vietas?

10. Feb 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc bērniņa piedzimšanas pāra attiecības mainās. Ikdienā ienāk daudz jaunu rūpju un raižu, pārbaudījumu, bet lielākais izaicinājums ir attiecības. Kā nepazaudēt attiecībās dzirksti, kā atrast laiku, kuru pavadīt divatā, kā izvairīties no tā, lai sarunas nebūtu tikai par bērna veselību, ēšanu un autiņbiksītēm?

Tuvojoties 14.februārim, Sv. Valentīna dienai, Māmiņu Klubs aicina jūs piedalīties konkursā!

Komentāros pastāsti, kuras ir jūsu mīļākās vietas, kurp dodaties reizēs, kad esat divatā. Kuri ir jūsu iecienītākie restorāni, krodziņi, īpašās vietas pilsētā, klubiņi?

Lai palielinātu savas iespējas laimēt, piedalies konkursā konkursā gan portālā, gan arī Māmiņu Kluba Facebook lapā. Uzvarētāju izlozēsim 14.februārī.

KONKURSA BALVA

SPA kosmētikas komplekts sevis palutināšanai

 

Līva Krastiņa Līva Krastiņa 11. Feb 2020, 11:01

Tā kā bērns vēl maziņš un visi vecvecāki aktīvi strādā, tad parasti laiku randiņiem divatā atrodam pēc iespējām. Piemēram, brīvdienā pasūtam suši uz mazās diendusas laiku vai vakarā noliekam mazo gulēt, bet paši paliekam augšā noskatīties filmu vai vienkārši parunāties pie kādas vīna glāzes. Ja vīramamma mūs palaiž garākā pauzītē, tad izbraucam ar riteņiem gar jūru vai aizejam uz kino vai teātri.

Runner Runner 10. Feb 2020, 23:38

Reti sanāk, bet kino vai pusdienas bez bērniem ir izdevies randiņš 😀

Iveria Iveria 10. Feb 2020, 22:30

Ik pa laikam atļaujamies '' dārgākus'' randiņus, kuros baudam SPA un paliekam pa nakti kādā viesnīcā, muižā. Šobrīd favorīti ir Piena muiža un Usmas SPA.

filologe filologe 10. Feb 2020, 13:30

Kāda romantiska filma kinoteātrī un pēc tam restorāna apmeklējums, piemēram, Entresol, Ferma 😀