Kas vēl jāpagūst līdz Līgo vakaram un Jāņiem?

Kas vēl jāpagūst līdz Līgo vakaram un Jāņiem?

22. Jun 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līgo svētki vairs nav aiz kalniem – tos jau svētīsim pēc dažām dienām. Tādēļ ierosinu parunāties par sagatavošanās darbiem – par visu to, ko līdz svētkiem vēl jāpagūst izdarīt, un ko sagatavot, lai Jāņus izdotos nosvinēt godam! 

Līgo svētkiem, šķiet, aktīvi gatavojas it visur un visi – gan Ceļu satiksmes drošības direkcija, kas no televizoru ekrāniem mums arvien atgādina par to, ka nedrīkstam braukt dzērumā, gan veikalnieki, rūpējot plašu siera un alus piedāvājumu, gan pasākumu organizatori daudzviet Latvijā, kur publiski tiks svinēts Līgo vakars un Jāņi, gan visi, visi, kam šie svētki ir tuvi un mīļi.

Jā, ko gan līdz 23.jūnija vakaram vēl ir jāpagūst? Lielākoties tas droši vien atkarīgs no tā, kur un kā šos svētkus svinēsim, tomēr ir arī vairākas lietas, kas tradicionāli svētkos atrodamas vairumā svinību vietu...

Kur jūs svinēsiet Līgo vakaru un kur iesakāt doties tiem, kam svinību vieta vēl nav zināma? Kur šogad nopirkt gardāko Jāņu sieru un atrast skaistākās jāņuzāles? Kādu tērpu noteikti sagatavot Līgo vakaram un kur iegādāties labāko alu?

Parunājamies, kā jūs gatavojaties Līgo svētku vakaram un Jāņiem? Ko jau esat paguvušas sarūpēt, bet kas līdz 23.jūnija vakaram vēl jāizdara? 

Māmiņu Klubs