Ko jūs savā ģimenē darāt ar lietām, kuras vairs nav vajadzīgas? Piedalies diskusijā un LAIMĒ!

Ko jūs savā ģimenē darāt ar lietām, kuras vairs nav vajadzīgas? Piedalies diskusijā un LAIMĒ!

22. Nov 2021, 12:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēdējos gados aizvien vairāk aizdomājamies par savu dzīvesveidu un mūsu ietekmi uz planētu, jo labi apzināmies, ka tas, kā dzīvojam šodien, ietekmēs to, kā pēc gadiem dzīvos mūsu bērni un mazbērni.

Straujais dzīves ritms veicinājis lietu patēriņu, jo, atšķirībā no gadiem, kad jauni bija mūsu vecāki, mums vieglāk un ātrāk ir iegādāties jaunas lietas nekā domāt par esošo ilgmūžību un salabošanu, ja kaut kas sabojājies. Tomēr tas nav stāsts par visiem, jo aizvien vairāk cilvēku izvēlas samazināt atkritumu daudzumu, dzīvot pasaulei un videi draudzīgāk.

Māmiņu Klubs sadarbībā ar Smartpost ikvienu no jums aicina uz diskusiju, lai noskaidrotu ģimeņu paradumus par to lietoto preču turpmāko mūžu.

Nāc uz Māmiņu Kluba Facebook lapu, dalies savas ģimenes pieredzē un vienlaikus arī piedalies konkursā par balvu no Latvijas kosmētikas ražotāja GUSTO.

PIEDALIES DISKUSIJĀ ŠEIT

un pastāsti, ko jūs savā ģimenē darāt ar lietotajām precēm? Izmetat, pārdodat, atdāvinat citiem vai arī atrodat lietām citus pielietošanas veidus?

 

BALVA

Dāvanu komplekts no GUSTO

ar liepziedu roku krēmu un mandarīnu-citronu lūpu balzamu

Konkurss notiek sadarbībā ar Smartpost.

Smartpost paku piegādes tīklu Latvijā veido 230 Smartpost paku termināļi un paku punkti. Kopā ar Igaunijas, Lietuvas un Somijas tīkliem tās ir vairāk nekā 3600 paku piegādes vietas! Smartpost vienmēr atrodas iekštelpās, tāpēc paciņu saturu neietekmē aukstums, mitrums vai karstums. Turklāt katrām termināļa nodalījuma durtiņām ir atsevišķa slēdzene. Tas ļauj vienlaicīgi vairākiem cilvēkiem piekļūt pie Smartpost un izņemt, atgriezt vai nosūtīt preces. 

 

Balvas ieguvēju paziņosim 1.decembrī.