Kļūstot par māmiņu, manī parādījās radošums

Kļūstot par māmiņu, manī parādījās radošums

18. Aug 2017, 08:57 muzikantu_mamma muzikantu_mamma

Kļūstot par māmiņu, man pēkšņi sagribējās darīt lietas, kuras iepriekš nebiju darījusi. Sagribējās fotogrāfēt, gatavot vannas bumbas un nu jau arī taisīt kartiņas savam bērniņam un draugiem.

Fotogrāfēšana. Pašreiz tas ir pārāk dārgs prieks, tādēļ man pašreiz pietiek ar savu telefonu un mīļu dēliņu pie sāniem, vai skaistiem dabasskatiem apkārt. Jā, ļoti patīk fotogrāfēt bērnus un dabasskatus. 

Vannas bumbas. Arī šo vēl neesmu izmēģinājusi, bet zinu jau tagad, ka tas nav nekas grūts. Pašā sākumā ir nedaudz vairāk jāiegulda, lai skaisti izskatītos un tad jau var priecāties par sevis paveikto. Kādēļ tieši šāda izvēle? Ko esmu īsts vannas cilvēks. Man patīk relaksēties un kādēļ gan to nedarīt skaisti?

Tad nu visbeidzot kartiņas. Lūk šo gan esmu sākusi darīt. Gabrielam tante ir māksliniece, bet katram taču dzīvē savi darbi darāmi un negribās visu laiku tā teikt uzbāsties, lai uztaisa manam dēliņam kādu skaistu kartiņu vai plakātu, tad nu izdomāju, ka šo varu darīt es pati. Pateicoties "Ideal Studio" veikalam, nopirku speciālus kaligrāfijas rakstāmos, pāris flomasterus un pašas kartiņas. (nemaz tik dārgi neiznāca, ja rēķina, ka tas ir ilgtermiņā, bet kaligrāfijas lietas ir diezgan padārgas. Tad nu sāku internetā meklēt kaligrāfijas burtus, jo to veidi ir ļoti daudz un nekad nebiju to darījusi. Pateicoties "Pinterest" arī atradu idejas sava dēliņa kartiņām/plakātiem un arī draugiem skaistas kartiņas atradu. Jāteic, ka nekad nav padevusies zīmēšana un viss, kas ar to saistīts, bet neviens jau nav teicis, ka to nevar iemācītie, vai ne? 

Šeit būs pāris manis izmeiģinājuma darbiņi, tiesa gan, uz parastā papīra, jo bija bail sabojāt kartiņu papīru.

20170818085149-15671.jpg

20170818085214-11077.jpg

20170818085242-92437.jpg

Lūk šis ir mans pirmās dienas veikums. Jā, nav perfekti, jo atkārtošos - nekad nav padevusies zīmēšana un viss, kas ar to saistīts - bet nedaudz patrenējot roku, es zinu, ka manam dēliņam būs skaista istaba, ar manis zīmētām kartiņām un plakātiņiem. Un arī maniem draugiem būs citādās dzimšanas dienas kartiņas.

Pastāsti arī tu, ja pēc bērniņa ienākšanas ģimenē tevī atmodās radošums. Ko tu sāki pati veidot/gatavot? Cik viegli vai grūti tas bija?

Paldies, prieks, ka patīk! 😀
Un liels prieks dzirdēt, ka arī jūs esat radošā māmiņa. Jo ticu, ka tad, kad bērns paaugsies, tad to ļoti novērtēs! 😀

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 18. Aug 2017, 10:49

Wow, super 😀 man arī nekad nav padevusies zīmēšana, bet bloga ideja ļoti laba 😀 parasti paļaujos uz printera spējām, esmu iegādājusies fotopapīru, tad nu uz tā drukāju kartiņas, ielūgumus utt. 😃 😀
Bet kopš mazuļa arī esmu sākusi darboties ar radošām lietām - sāku šūt, tā saucamās, "Montessori bumbas" (ne gluži viņu stilā, jo tur krāsām nozīme, bet pati bumbu šūšanas tehnika), izveidoju aprakstiņus dažādas valodās, kā arī speciāli izveidojām bukletiņiem fotosesiju 😀 neteiktu, ka ar to baigi nodarbojos, bet, kad vīrs ir mājās, tad arī ir laiciņš un uzšuju kādu bumbu 😀
Un fotogrēfēšana - gribētos iziet kursus, lai zinātu vismaz tos gudros pamatknifiņus, bet gan jau arī tiem atradīsies laiciņš, he he 😀

Ievas_mamma Ievas_mamma 18. Aug 2017, 09:25 muzikantu_mamma

Tas jau nekas, forši, ka padalījies arī ar savu radoši pieredzi! ❤

Paldies, prieks dzirdēt! 😀
Super, malacis! Arī šūšana man nekad nav padevusies, bet apsveru domu arī pamēģināt uzšūt ko foršu savu dēliņam.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 18. Aug 2017, 09:18

Ļoti forši darbiņi! Man,var teikt, radošums atdzimis ar bērniem- atkal esmu pievērsusies šūšanai 😀 Bērni tiešām iedvesmo!

muzikantu_mamma muzikantu_mamma 18. Aug 2017, 09:15 Ievas_mamma

Oo, būšu palaidusi garām. Noteikti tulīt pat izlasīšu! 😀

Ievas_mamma Ievas_mamma 18. Aug 2017, 09:13

Arī man ir šāds blogs - "Radošums, kas dzimst kopā ar bērnu". Izrādās, ir vēl kāda šāda mamma. 😀