Gatavojam ar Stollar multivāres katlu: Kinojas un apelsīnu pudiņš

01. Sep 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

SASTĀVDAĻAS

100 g kinojas

100 g apelsīnu ievārījuma

1 apelsīna miza, smalki sarīvēta

1 vaniļas pāksts, sēkliņas

300 ml piena

150 ml saldā krējuma

50 g brūnā cukura

ogas vai rieksti pasniegšanai

PAGATAVOŠANA

Multivārāmā katla BMC600 traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi, liec iekšā aparātā, aiztaisi ciet un uzstādi programmu „Multi”. Iestati 100 grādu temperatūru un laiku 40 minūtes. Ļauj, lai gatavojas. Izņem ārā, liec traukos un pasniedz ar ogām vai riekstiem.

20140811093842-81337.jpg