Katras sezonas aktualitāte – KAPSULAS GARDEROBE

Katras sezonas aktualitāte – KAPSULAS GARDEROBE

29. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bieži vien no draudzenēm vai vīra varam dzirdēt jautājumu “Pilns skapis, bet nav ko vilkt mugurā?”, tāpēc ir īstais laiks ko iesākt lietas labā! Seko u/v Debenhams norādēm un izplāno savu ideālo garderobi, lai to izveidotu jau šajā pavasarī.

KAS IR KAPSULAS GARDEROBE

Gudri izvēlēti apģērba gabali, kas ir viegli kombinējami savā starpā, tā dodot iespēju izveidot vairākus stilistiski saderīgus komplektus. Šādā veidā iespējams ietaupīt laiku, naudu un turklāt iegūt tikai pozitīvas emocijas!

Jāizvairās no spontāniem un neapdomīgiem pirkumiem, kas tā arī paliks tikai drēbju skapī, jo ir pilnīgi nesaderīgi ne krāsas, ne stila ziņā ar jau esošo garderobi. Lai izvairītos no nevajadzīgiem apģērba gabalu pirkumiem, veikala pielaikošanas garderobē tev jau ir jāizdomā, vai šo konkrēto lietu tu varēsi sakombinēt ar visiem saviem kapsulas garderobes apģērbiem.

GALVENIE NOSACĪJUMI

1)     Krāsu gamma – izvēlies noteicošo krāsu saviem pamata apģērbiem un nosaki toni akcentu lietām, piemēram, aksesuāriem, apaviem;

2)     Garderobe ir jāpiemēro tavai ikdienai – vai tā ir sportiska vai klasiska, tomēr atceries, ka tavā garderobē ir jābūt gan ikdienišķākam tērpu variantam, gan svinīgākam;

3)     Kapsulas garderobe strādā visu gadu, tāpēc tev nebūs atsevišķa plaukta ziemas drēbēm vai vasaras, atceries, ka visas kapsulas garderobes drēbes tu vari miksēt ikvienā no sezonām!

AR KO SĀKT

Lielā pavasara mājas tīrīšana varētu būt piemērotākais laiks arī skapja revīzijai, tāpēc sāc ar savu skapi:

-        Atvadies no lietām, kas ir morāli novecojušas;

-        Atvadies no lietām, kas nesniedz pozitīvas emocijas;

-        Atvadies no lietām, lai arī tās ir pavisam jaunas, bet tu tās neesi vilkusi, vai lietas, ko ļoti sen neesi vilkusi.

Lietas, kas būs palikušas skapī pēc revīzijas būs sākums tavai kapsulas garderobei (bāze) – optimālais apģērbu skaits, kas ir palicis, varētu būt 10 gabali. Attiecīgi pēc dzīvesveida, stila un mīļākās krāsu gammas, vari sākt izplānot savu garderobes papildinājumu, lai visu jau esošo trāpīgi papildinātu.

TAVI PALĪGI

1)     Personīgais stilists vai arī veikala stila konsultants, piemēram, u/v Debenhams stila konsultants pakalpojumus sniedz bez maksas;

2)     Šobrīd zīmoli savā sortimentā iekļauj gan savstarpēji kombinējamus apģērbus, gan arī pieskaņotus aksesuārus – somas, šalles, auskarus utt.