№3 Andra: Katram māksliniekam nepieciešams savs iedvesmotājs

№3 Andra: Katram māksliniekam nepieciešams savs iedvesmotājs

28. Jan 2016, 11:48 nosiguldas nosiguldas

Es esmu pārliecināta, ka mans vīrs ir „mans cilvēks”, es bieži pieķeru sevi pie domas, ka zinu, ko viņš teiks, kāds būs viņa vērtējums un secinājums.

Vislabākais attiecībās ir tas, ka divi cilvēki viens otru saprot un var izrunāties. Klusēšana un savu pārdomu glabāšana sevī noved pie nevajadzīgiem konfliktiem. Man nebija nepieciešams sagatavoties sarunai un es patiesi biju pārliecināta par to, ko mans vīrs atbildēs uz maniem jautājumiem. Mums abiem ir tik maz laika,  ko varam pavadīt kopā, ka vienmēr ir sajūta, ka nedaudz kaut kā pietrūkst. Kad mēs ar Katrīni devāmies ceļojumā, vakarā sazvanoties, es vīra balsī sajutu skumjas .  Mēs abi nonācām pie vieniem un tiem pašiem secinājumiem. Ne man, ne viņam nav nepieciešama atpūta no kopdzīves. Es jautāju vīram, vai nebija sajūta, ka beidzot viņš varēs atpūsties no visa. Viņš pasmaidīja un teica, ka jau ar pirmo dienu gatavojās mūsu atbraukšanai un es to jutu, kad pēc ceļojuma ienācām mājās.  

Agrāk man likās, ka es zinu, kas ir vīrišķīgs vīrietis, tagad es domāju daudz savādāk. Manis prāt, vīrietim ir jārada savai ģimenei tāda vide, lai viņa ģimene justos drošībā. Lai neatskatoties sieviete vienmēr, varētu Just sava vīra stipro roku. Ar to es domāju atbalstu, uzticēšanos, mīlestību. Nav ideālu vīriešu un nav ideālu sieviešu, kad mēs cenšamies no sava vīra uztaisīt ideālo vīrieti ir vērts paskatīties uz sevi un uzdot tikai vienu jautājumu - Vai es arī visā esmu ideāla?

20160128114800-47228.jpg

Ja māksliniekam, lai viņš varētu radīt mākslas darbus nepieciešama mūza, tad man nepieciešams cilvēks, kas mani mīl, kas ir mans labākais draugs, kas man pateiks to, ko iespējams citi noklusēs, kam varu pajautāt padomu, vai paklausīties kā viena vai otra mana doma izklausās no malas. Es noteikti varu apgalvot, ja man nebūtu blakus tāds vīrietis kā mans vīrs, es nevarētu izdarīt pat pusi no tā, ko daru. Protams ir brīži, kad arī viņš paburkšķ, bet pēc tam tik un tā ceļas un dodas man palīgā.

Es ļoti labi saprotu, ka manam vīram nav viegli dzīvot ar mani, ar manām trakajām idejām, es to zinu, kaut arī viņš man pats to nekad nav teicis. Kad es jautāju, kas ir tas, ko viņš vēlētos no mūsu attiecībām, viņš paskatījās uz mums abām, pasmaidīja un teica - MAN VISS IR- , ja nu vienīgi mums būtu kāds brītiņš tikai mums abiem……

 

20160114190708-30745.jpg