Kas modē šajā rudenī?

Kas modē šajā rudenī?

01. Oct 2018, 15:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

A randez-vous kolekcija balansē uz sapņu un realitātes robežas, kur juteklisko sieviešu-dīvu skatieni un žestu saspēle tiek izdzīvota 30. gadu tango stilistikā. 

Galvenais vēstījums – mūsdienu sieviete var brīvi izvēlēties savu lomu kā dejā, tā arī dzīvē. Sižetā Žanna Damā un Joanna Kuliga ir kontrastējoši pretmeti – viena tērpta melnā kleitā, savukārt, otra kreklā, kas gluži kā no vīriešu garderobes aizlienēts.

«Sievietes būtības daudzveidība ir mūsu kolekcijas pamatdoma. Sieviete ir vienlīdz pievilcīga kleitā ar izteiktu vidukli un dekoltē un tikpat neatvairāma izteikti vīrišķīgā kreklā. Viņa vienmēr var izvēlēties savu tēlu un apģērbs palīdzēs to izcelt,» norāda Reserved starptautisko sakaru mārketinga direktore Monika Kaplan.  Tiek akcentēts fakts, ka Reserved rada modi, kas izceļ individualitāti.

Sižeta galveno varoņu jutekliskās dejas uz eleganta kluba izteiksmīgo dekorāciju fona ir pieteikums jaunajai kapsulas kolekcijai Reserved Premium. Melnbaltā krāsu gamma, no vīriešu garderobes aizgūti elementi, nemainīgā klasika un pāri visam – sievišķība.

Reserved Premium kolekcija balstīta uz kontrastu un pretpolu pievilkšanos. Tajā dominē garderobes bāzes elementi, kurus, pateicoties to kvalitātei, varēs lietot ilgstoši.

 

www.reserved.com