Kāpēc izvēlēties masāžas komplektu Pranamat ECO?

Kāpēc izvēlēties masāžas komplektu Pranamat ECO?

15. Dec 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bieži dzirdam un apzināmies, ka ir svarīgi rūpēties par sevi, laikus parūpēties par savu fizisko un emocionālo labsajūtu, bet, ja ikdienas steigā neesam ieplānojuši šo laiku, tad tā arī šis brīdis var nepienākt. Saprotam, ka jūtoties labi, mēs varam vairāk sniegt mīlestību un uzmanību ģimenei, draugiem, būt produktīvāki darba vietā un justies laimīgāki! 

Šeit ideāls risinājums ir Pranamat ECO masāža, kuru ir vienkārši iekļaut ikdienā steidzīgajā ritmā, jo tā nav speciāli jāieplāno un to var apvienot ar citām nodarbēm. Piemēram, to var apvienot ar sociālo tīklu pārskatīšanu, grāmatas vai žurnāla lasīšanu, jaunākās Netflix epizodes skatīšanos kopā ar ģimeni vai izmantot masāžas komplektu bērnu rotaļāšanās vai diendusas laikā.
Pietiek ar 20 min. masāžu, lai sajustu patīkamas izmaiņas ķermenī, atslābinātos un atjaunotu spēkus.

Kam Pranamat ECO masāža būs ideāla dāvana? 
Jau tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju ir iekļāvuši ikdienas rutīnā Pranamat ECO masāžu un pārliecinājušies par tās efektivitāti – protams, šajā gadījumā ir viegli to izvēlēties un dāvināt mīļajiem svētkos, jo ir pārbaudīts un zināms produkts. 



Bet ja ir daudz dzirdēts, bet nav pārliecības vai tiešām palīdzēs, iesakām izmantot 30 dienu testa periodu ar naudas atgriešanas garantiju. Arī uzdāvinot Pranamat ECO, šis izmēģinājuma periods var ļoti noderēt – ja dāvanas saņēmējs nesagaidīs vēlamo rezultātu, produktu varēs atdot atpakaļ, saņemot pilnu preces vērtību.

Esam pārliecināti, ka tā ir viena no labākajām dāvanām, ko varat dāvināt gan radiniekiem, gan draugiem, gan kolēģiem, jo ar tās palīdzību otram cilvēkam parādāt, ka gādājat un vēlaties sniegt labāko – atpūtu, labsajūtu un enerģiju! Ideāla dāvana jaunajiem vecākiem, sēdoša darba un arī fiziska darba darītājiem, arī tiem, kas daudzas stundas pavada automašīnā. Ikvienam, kam ir nepieciešama masāža, lai mazinātu ķermeņa saspringumu, uzlabotu miegu, atjaunotu enerģiju un uzlabotu garastāvokli.

Kādas ir galvenās masāžas priekšrocības? 
Jau vairāk kā 2 miljoni cilvēku pasaulē ir iekļāvuši savā aktīvajā dzīvesveidā Pranamat ECO masāžu. Regulāra 20 minūšu masāža patiešām palīdz ķermenim atslābināties, uzlabot miega kvalitāti, mazināt muguras un kakla saspringumu, samazināt spriedzi un diskomfortu galvas daļā. Pēc masāžas enerģija un spēks atjaunojas, uzlabojas koncentrēšanās spējas un pašsajūta uzlabojas.

Svarīgi, ka masāžas komplekts ir daudzfunkcionāls, jo to var lietot ne tikai muguras, kakla, galvas masāžai, bet arī augšstilbu, kāju un pēdu masāžai. Savukārt, atslābinoša un stresu mazinoša masāža vakarā pirms miega palīdzēs uzlabot miega kvalitāti – aizmigšana ātrāka, miegs dziļāks un pamošanās vieglāka. 
Būtiska priekšrocība ir tas, ka masāža vienmēr rokas stiepiena attālumā - palīdz atslābināt ķermeni un nomierināt prātu. 



Kāpēc izvēlēties Pranamat ECO nevis analogus?
Tirgū ir dažādas kvalitātes un izcelsmes valsts akupresūras masāžas produkti. Tomēr Pranamat ECO ir augstākās kvalitātes masāžas paklājiņš pasaulē, kuram tiek nodrošināta 5 gadu garantija, bet tas noteikti, pareizi lietojot un uzglabājot, kalpos vēl ilgāk. Masāžas komplektu izgatavošanā ražotājs izmanto tikai pašu labāko – sertificētus, dabiskus un videi draudzīgus materiālus (100% lins, diegi, kokvilna, kokosšķiedras, griķu sēnalas u.c.) Pat plastika, no kuras tiek ražoti masāžas elementi, ir hipoalerģiska un otrreiz pārstrādājama.

Pranamat ECO ir vienīgais masāžas - akupresūras komplekts tirgū, kurš ir saņēmis OEKO-TEX sertifikātus. Tas nozīmē to, ka visi ražošanā izmantotie materiāli (no auduma un šuvēm līdz rāvējslēdzējiem) un krāsas ir nekaitīgi un netoksiski.

Tas ir rūpīgs roku darbs – visi produkti tiek izgatavoti tepat Latvijā (tiek nodrošinātas darba vietas, maksāti nodokļi, atbalstīti labdarības, ģimenes un sporta pasākumi, tiek izmantota 100% zaļā enerģija).

Uzzināt vairāk, kā lietot Pranamat ECO masāžas komplektu SKATĪT

Klientu atsauksmes SKATĪT