Kāds ir Tavs mājas apģērbs?

Kāds ir Tavs mājas apģērbs?

21. Nov 2018, 12:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu esi mājās, un pēkšņi kāds negaidot piesakās ciemos! Nākamais, ko pēc „mazās nekārtības” savākšanas Tu steidz darīt, ir „histēriski” pārģērbties.... Ja šī “uzburtā ainiņa” Tev ir pazīstama, tad te nu ir skarbā realitāte – Tavs mājas apģērbs, objektīvi skatoties, neiztur kritiku, un tas ir jāmaina, vai vismaz jautājumu par mājas apģērbu derētu pārskatīt. 

Mājas ir tā vieta, kur mēs atpūšamies, uzkrājam spēkus un dažreiz darām „neko”. Mājas ir vieta, kur Tu esi aizsargāta no citu acīm, tā ir vēl viena vieta, kur Tu vari būt vai nebūt Tu pati

Šis ir reklāmraksts, un es to neslēpju. Taču, ja Tu pēc šī raksta izlasīšanas kaut nedaudz aizdomāsies par savu mājas apģērbu, es par to būšu priecīga! Un, iespējams, būšu uzlabojusi savu karmu!

Vai mājās ir nepieciešams citāds apģērbs kā uz ielas vai darbā? Un galu galā, kāpēc mājās jāģērbjas citādi? Vai Tu esi redzējusi daudz sieviešu, kuras mājās valkātu kostīmus un augstpapēžu kurpes? Vairāk tomēr ir nācies redzēt, ka parasti un ierasti mājas apģērbs ir tas, kas vairs neder iziešanai ārpus mājas. Kāpēc mājās nēsāt apģērbu, ko uz ielas Tu vairs nevari valkāt, jo ir noticis kas neglābjams, piemēram, caurums, pleķis, apģērbs ir mainījis formu vai krāsu? Šie visi ir mani retoriskie jautājumi, uz ko, es ceru, lasot Tu vienkārši aizdomāsies – kāpēc tad, kad Tu esi pati ar sevi mājās, Tu neizturies pret sevi kā pret KARALIENI?

Tieši šī iemesla dēļ radās Iedvesmo Jete Mājas un brīvā laika apģērbs! Tas tika radīts tāpēc, lai Tu vari atvērt mājas durvis negaidītiem ciemiņiem, pirms tam neskrienot pārģērbties. Brīžos, kad vienkārši vēlēsies labi un brīvi justies, nesteidzīgi dzert rīta kafiju, spēlēties ar bērniem vai tērzēt piemājas kafejnīcā ar draudzenēm, Tev atliks vien izvēlēties tās dienas īsto noskaņojumu. Jetes mājas tērpu komplektā ir kleita un legingi. Legingi ir īpaši aktuāli sezonā, kad nav tik silti, lai staigātu ar kailām kājām. Turklāt Jetes legingus vari izmantot arī savās sporta aktivitātēs. Jetes kleita ir  nēsājama uz abām pusēm – vari izvēlēties, vai V-veida izgriezumu vilkt uz priekšpusi, vai - mugurpusi, savukārt Jetes legingi ir rūpīgi saskaņoti ar kleitu, un par to Tev sava galva vairs nav „jālauza”. Tev tikai jāizvēlas, kas ir Tavs un kas nav. Es vēlos, lai Tu zini, ka viss, ko redzi www.jete.lv lapā, ir vismaz mēnesi nopietni testēts un pārbaudīts, teiktu - pat ļoti skaudros apstākļos. Apstākļos un veidā, kā es uzskatu, nevienam nevajadzētu izturēties pret savu apģērbu! Un tas tika un tiek darīts tāpēc, lai atlasītu tikai labāko un pasargātu no vilšanās, ka esi nopirkusi apģērbu, kas kalpo līdz pirmajai mazgāšanas reizei.

Ienāc un apskati manu versiju par to, kā varētu izskatīties Tavs mājas apģērbs.

Radi domā un jūti. 

www.jete.lv 

Mamm.mamm Mamm.mamm 21. Nov 2018, 16:20

Nevis mājas apģērbs ir caurs, netīrs, novazāts, bet piemērots mājām.
Ārpus mājas un ciemiņu apģērbs vienkārši ir neērtāks. Piemēram, džinsu bikses. Nu nevar tajās paveikt visus mājas darbiņus. Pamēģiniet grīdas (ar rokām) mazgāt "apspīlētās džinsenēs"! Vai varbūt melnajos "zīmuļsvārciņos". 😃 Uz ielas vai ar ciemiņiem es nelasu bērnu mantiņas, neuzkopju māju, tāpēc varu vilkt neērto apģērbu, kas vairāk atbilst apzīmējumam "pieklājīgs".
Mājās esot var ģerbties ērtāk. Arī mājas apģērbu pērku jaunu. Ja ir caurumi vai pleķi, nenēsāju. Vienkārši izvēlos ērtāko.
Tāpat mājās staigāju bez krūštura, ko, ierodoties viesiem vai ejot ārā, velku.

Nevajag sievietes-mājsaimnieces "pataisīt" par cauru, netīru drēbju nēsātājām, kas mājās izskatās drausmīgi!