Kādi ķermeņa krēmi vajadzīgi ādas kopšanai vasarā?

Kādi ķermeņa krēmi vajadzīgi ādas kopšanai vasarā?

28. Jul 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ķermeņa ādas kopšana vasarā ir ne mazāk svarīga kā citos gadalaikos – āda siltajā sezonā ir pakļauta intensīvai saules staru iedarbībai un lielam karstumam. Turklāt tieši vasarā par aktualitāti kļūst mirdzoša, skaista un kopta ķermeņa āda, jo daudz laika pavadām gan pludmalē, gan arī nēsājot kleitas, svārkus, topiņus un citus apģērbus, kas atsedz dažādas ķermeņa daļas. Lai āda būtu veselīga arī vasarā, nepieciešams izvēlēties atbilstošus ķermeņa krēmus. Lai nodrošinātu ādas labsajūtu, iesakām izvēlēties līdzekļus, kas piemēroti dažādiem mērķiem – no ādas mitrināšanas līdz aizsardzībai un iedeguma efekta iegūšanai.

Izvēlies vieglākas tekstūras ķermeņa krēmus

Ķermeņa krēmi ar vieglu tekstūru pavisam noteikti ir vasaras favorīti daudzām sievietēm, jo arī vasarā ādai ir nepieciešama mitrināšana, taču līdz ar karstumu biezas tekstūras krēmi ne tikai izraisa diskomfortu lietošanā, bet arī var kavēt ādas elpošanu. Izmanto vieglas tekstūras ķermeņa krēmu (vai losjonu) pēc mazgāšanās, lai atjaunotu ādas pH līmeni un tās dabiskās aizsargspējas.

Izmanto arī ķermeņa krēmus ar SPF

Ķermeņa krēmi ar SPF jau ir kļuvuši par neatņemamu vasaras ādas kopšanas rituāla sastāvdaļu, jo šobrīd ikviens zina par saules staru negatīvo ietekmi uz mūsu ādu un veselību. Tāpēc šādu ķermeņa krēmu lietošana ir aktuāla ne tikai pludmalē, bet arī dodoties ikdienas gaitās. Izvēlies krēmu ar sev vēlamo saules aizsargfaktoru, lai parūpētos par savas ādas veselību un nodrošinātu tai papildu mitrināšanu un aizsardzību.

Neaizmirsti par nomierinošu krēmu pēc saules peldēm

Ilgstoši uzturoties saulē, mūsu āda ievērojami sakarst, var rasties apsārtums un nereti arī apdegumi (ņem vērā iepriekšējo ieteikumu un lieto krēmu ar SPF, lai izvairītos no ādas apdegumiem). Lai nomierinātu ādu pēc sauļošanās vai pastaigām ar bērniem, iegādājies atvēsinošu un ādu nomierinošu ķermeņa krēmu, ko uzklāt pēc uzturēšanās saulē. Bieži vien tādi ķermeņa krēmi satur alveju, pantenolu un citas sastāvdaļas, kas atvēsina, kopj un palīdz ādai ātrāk atjaunoties.

Iegādājies ādu tvirtinošu vai pretcelulīta ķermeņa krēmu

Tvirta un gluda āda vasarā ir aktuāla kā nekad. Papildus mitrinošajiem ķermeņa krēmiem ieteicams izmantot arī krēmus ādas nogludināšanai un nostiprināšanai. Izvēlei ir pieejami dažādi pretcelulīta un modelējošie ķermeņa krēmi, kas palīdzēs iegūt tvirtāku un pievilcīgāku ādu. Protams, šādu līdzekļu izmantošana vienmēr jāapvieno ar veselīga dzīvesveida ievērošanu, tāpēc atrodi laiku arī fiziskajām aktivitātēm! Pretcelulīta ķermeņa krēmus vislabāk uzklāt tieši pēc sporta nodarbībām, lai iegūtu manāmāku efektu.

Lieto paštonējošo ķermeņa krēmu, ja vēlies ātru un drošu iedegumu

Paštonējošajiem ķermeņa krēmiem ir vairākas priekšrocības. Pirmkārt, tie ļauj ātri iegūt vēlamās intensitātes iedeguma efektu bez nepieciešamības sauļoties, un, otrkārt, šādi līdzekļi palīdz nomaskēt arī dažādas ādas nepilnības kā, piemēram, vēnas, kapilāru tīklojumu un dažādus ādas negludumus. Tas it sevišķi svarīgi ir tām sievietēm, kuras vasaras laikā izvēlas nēsāt kleitas un svārkus, kas atsedz kājas. Tāpēc, ja vēlies savai ādai piešķirt iedeguma efektu vai paslēpt sīkas nepilnības, izvēlies vasarā arī paštonējošo līdzekli.

Izvēlies ķermeņa krēmus, kas piemēroti Tavas ādas vajadzībām

Vasara ir tas laiks, kad ādas kopšanai jāvelta pietiekami liela uzmanība, lai uzturētu tās veselīgumu un skaistumu. To īstenot mums palīdz dažādi ķermeņa krēmi – vieglas tekstūras mitrinošie, ādu tvirtinošie, pret sauli aizsargājošie un nomierinošie ķermeņa krēmi. To, cik daudz un kādus ķermeņa krēmus izmantot vasarā, protams, katra sieviete izvēlas pati atbilstoši savām ādas vajadzībām un ieskatiem. Ja meklē papildinājumu savam vasaras ķermeņa kopšanas līdzekļu klāstam, apskati mūsu interneta veikala Drogas plašo ķermeņa krēmu piedāvājumu un izvēlies sev piemērotāko līdzekli, lai priecātos par savu mirdzošo, pasargāto un kopto ādu. Tava āda tiešām būs Tev pateicīga!