18.04 17:00-18:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Sastāvdaļas:
250g kabacis
80ml eļļa
1/2 tēj.k sāls
garšviela itāļu ēdieniem
olīvas
60g siers
200g milti
1,5 tēj.k cepamais pulveris
Pagatavošana:
Ja kabacis jauns ar mīkstu mizu,mazām sēkliņām,tad vien nomazgājam.Ja liels,ciets,nomizojam.Attīrītam jābūt 250g.
Sagriežam,liekam kopā ar eļļu,sāli un sablenderējam viendabīgā massā.
Iemaisam garsvielas,sarīvētu sieru ,cepamo pulveri un miltus.
Liekam formiņās,vidū iespiežam olīvu.
Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minūtēm.
Der gan kā uzkoda,gan arī maizes vietā pie zupas,vai putras.
Nav sausi,ļoti aromātiski....
Klau, Tevis dēļ atkal apvelšos😃
Paldies par recepti,bus kas jauns man ka kabaču edajam ko pameģinat 😀 👍