Kabaču, siera mafīni

Kabaču, siera mafīni

22. Oct 2015, 16:40 taschinka taschinka

Sastāvdaļas:

250g kabacis

80ml eļļa

1/2 tēj.k sāls

garšviela itāļu ēdieniem

olīvas

60g siers

200g milti

1,5 tēj.k cepamais pulveris

Pagatavošana:

Ja kabacis jauns ar mīkstu mizu,mazām sēkliņām,tad vien nomazgājam.Ja liels,ciets,nomizojam.Attīrītam jābūt 250g.

Sagriežam,liekam kopā ar eļļu,sāli un sablenderējam viendabīgā massā.

Iemaisam garsvielas,sarīvētu sieru ,cepamo pulveri un miltus.

Liekam formiņās,vidū iespiežam olīvu.

20151022163913-52305.jpg


Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minūtēm.

20151022163925-79222.jpg


Der gan kā uzkoda,gan arī maizes vietā pie zupas,vai putras.

20151022163938-88104.jpg


Nav sausi,ļoti aromātiski....

IlvaV IlvaV 22. Oct 2015, 21:05

Klau, Tevis dēļ atkal apvelšos😃

22. Oct 2015, 18:32

Paldies par recepti,bus kas jauns man ka kabaču edajam ko pameģinat 😀 👍