Kā rūpējies par auru savās mājās?

Kā rūpējies par auru savās mājās?

25. Jan 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Izrādās, vienīgā, kas spēj radīt, veidot un pārveidot mājā auru ir tieši sieviete. No mums viss atkarīgs! Noskaidrojam, kā tieši ienest savās mājās svētību! 

Stāsta  Aldis Ķeviņš, dziednieks.

Mūsu visu pirmais un galvenais zemes dzīves uzdevums ir būt apmierinātiem, laimīgiem, priecīgiem un apmierinātiem ar dzīvi. Jāizskauž strīdi un stresi par rītdienu. Tā vietā jādomā un jādzīvo šodienā.

Jāiemācās baudīt katru mirkli. Arī lietus lāses vai iešanas sajūtu. Izbaudīt ēdienu un pat našķus. Ja skaitīsim kalorijas un satrauksimies, ka nu tik ēdam kaut ko treknu, ēdiens tiešām pārveidosies mūsu organismā taukos, jo būsim saspringtas un organisms tad veidos aizsardzības joslu. Bet, ja arī kalorijām bagāto ēdienu baudīsim, nekas labumā neies! Tikai vairosies laimes un prieka sajūtas, kas tieši mums vajadzīgs, vai ne?

Tieši tāds pats dzīves baudīšanas princips jāievēro arī pašai savās mājās. Ar baudu māja ir jākārto un jāiekārto. Sievietēm ir ļoti spēcīga intuīcija un viņas intuitīvi jūt, kur kuru priekšmetu vislabāk nolikt. Atbrīvojoties no stresa un iekšēja sasprindzinājuma, mājās ienesīsi harmoniju, mājīgumu un laimi.

Sveces, kūpināšanas un pat laimes talismani tad nemaz nebūs vajadzīgi. Laba aura mājās ir tikai un vienīgi atkarīga no sievietes pašas harmonijas un dzīves apmierinājuma sajūtas.

Kā tu rūpējies par savas mājas labo auru? Un cik daudz uzmanības pievērs pašas iekšējai harmonijai un laimes vairošanai?