Kā būtu ar vienu jociņu?

Kā būtu ar vienu jociņu?

01. Apr 2014, 21:31 helliite helliite

Pirmais aprīlis !!!

Nu tā ir diena,kad fantāzijai var ļaut izpausties un smaidīt, gan plānojot joku, gan cerēt, ka arī izjokotais ļausies smiekliem ;)

Parasti mani pašu reti kad izjoko, bet pašai gan patīk pajokoties. Visbiežāk cenšos vismaz vienu izjokošanu izdomāt tādu pamatīgu. Nu kaut ko vairāk kā "tev te netīrs"vai "tev bikses cauras"..

Parasti par saviem joku upuriem izvēlos tos, kuriem zinu- ir bijis  kas grūts jādara vai ir kāds notikums, kuru tie gaida vai ir pēdējā laikā bijusi saskarsme ar kādu no valsts iestādēm (brīnišķīga lieta izjokošanai, jo lielākoties valsts iestādes uzdzen nelielu stresu ).. Un tad apspēlēju situāciju ;)

Šodien jau pāris joki izdevušies :) Par dažiem dalībniekiem zināju jau no paša rīta, kad devos uz darbu. Rīts, spīdēja saulīte, es braucu mašīnā- smaidu un plānoju savas nelielās neģēlības :D

Kad zvanu- vienmēr pārmainu balsi un izliekos par svešu cilvēku. To viegli izdarīt pazvanot no ofisa telefona- kas maniem 1.aprīļa upuriem nav zināms ;)

Vienmēr atceros sarunā iepīt kādu detaļu- iestādes nosaukumu, cilvēka vārdu, ielu vai ko tādu, kas stāstam piedotu lielāku ticamību.

1.joks:

Zinu,ka meitene nesen ieguvusi saimnieciskās darbības apliecību. Zinu arī, ka gājiens uz VID bija izaicinājums, jo viņai ir 2 mazi bērni. Viss kas saistīts ar VID vispār ir superīgs izjokošanas materiāls :D !!

Zvanu VID iestādes vārdā ar informāciju,ka nevaram atrast viņas iesniegumu un, ka ļoti vajadzētu,ka šodien meitene to atgādā!! Protams- klausules otrā pusē sašutums, pārliecinoša atbilde par laikiem, datumiem, kad iesniegums iesniegts, bet nelokāma mana atbilde- ka , nē nevaram atrast.. Izjokotajam ļauju pavisam neilgu laiku pamocīties un tad nosaku, ka- nu ja šodien nav iespēja atvest iesniegumu, tad vēlētos nodot sveicienus no Helēnas 1.aprīlī..
Tad- vēlamā reakcija- smiekli un izjokotā atvieglojums :)

Jā, tas izjokošanā, manuprāt, ir viena no svarīgākajām lietām. Ja tu ar savu runu liec otram justies kā izčakarētam vai, ka sabojāta diena, ka kaut kas jādara,ko negribās, tad  tā sajūta, ka viss tomēr ir kārtībā- nu tai jābūt labai ;)

2.joks:

Ņemot vērā, ka valsts iestādes mēdz bieži satrādāt brīnumus- izvēlos nākamo upuri. Māmiņu,kas nesen atgriezusies darbā pēc bērnu kopšanas atvaļinājuma- un tad ir zvans no VSAA sakarā ar nepareizu pabalsta aprēķinu,kura rezultātā valsts ir pārmaksājusi pabalstus un izveidojies parāds iepriekšējā gada laikā. Lai situāciju atrisinātu- jaierodas VSAA iestādē. Protams- sašutums no izjokotā! Te nu mana izjokošana nogāja nedaudz greizi, jo pie teksta, april, april no Hel.. seko "pī-pī-pī"..

Uups! Laikam nelaikā pazvanīju un varbūt vispār sadusmoju utt.... aizsūtu atvainošānās sms ar cerību,ka izjokotais neturēs ļaunu prātu un domājams tā arī ir ;)

3.joks:

Vecāki, kuriem bērni mācās skolā! Ideāls izjokošanas variants!!

Izliekos par skolotāju un zvanu meitenes mammai! Par cik nezinu vai bērns šodien ir skolā vai varbūt mājās- zvanu ar tekstu- Jūsu meita pagājušā nedēļā kopā ar 2 vienaudzēm izdemolēja mājturības kabinetu! Tiklīdz šo pasaku saprotu- pagājušā nedēļā taču bija skolēnu brīvlaiks!! Bet nesaminstinos un ceru uz to,ka mamma nepiefiksēs! Tagad gan šķiet, ka skolēnu brīvlaiks bija citā nedēļā, bet nav vairs svarīgi :D

Jautāju mammai vai meita nav nodevusi ziņu, ka būs jānāk uz tikšanos, jo kabinets izdemolēts pamatīgi- salauzts skapis, izsists stikls, nosista tāfele (par šo tikīdz pateicu, pašai smiekli sanāca, jo kā gan var nosist tāfeli.. :D bet noturējos ).  Izsaku arī izbrīnu,ka mūždien paklausīgā pirmklasniece ir šādi uzvedusies vai nav bijušas kādas problēmas mājās, kāds satricinājums :D Protams, klausules otrā pusē pauze, nesaprašana.. Mamma tik nomurmina, ka meita gan jau sabijusies, ja neko nav teikusi, nu vienvārdsakot- šoks :D Tad saku,ka vajadzētu to tikšanos norganizēt un ieminos, pag- kas šodien pa datumu?Meitene atbild- Pirmais man šķiet..Prasu- aaa, Pirmais aprīlis ja? Nu tad sveicieni no hellites pirmajā aprīlī :D

Un atkal- smiekli un laime par joku :D

4.joks:

Viens no lieliem izaicinājumiem pirmajā aprīlī ir izjokot kādu, kas ir tikko vai iesmējis par izjokotajiem vai kādu pats tikko izjokojis.

Meitene tepat forumā pajoko par pirmo aprīli.. Domāju- nez uzķersies vai nē, kad zvanīšu :D

Zinu,ka viņa uzsākusi mācības autoskolā! Lieliski ;)

Sagaidu,kad pulkstens ir pāri pilnai stundai- 11:15 , sameklēju kādas ielas nosaukumu pilsētā, kur viņa dzīvo, lai stāstam piedotu vairāk ticamību! Zvanu autoskolas vārdā (ideāli būtu, ja zinātu kurā tieši autoskolā mācās, bet šoreiz nācās iztik ar vienkārši- "Zvanu Jums no autoskolas"..) un saku, ka instruktors gaida tādā un tādā ielā, ka sarunāta braukšana plkst.11:00, instruktors saka,ka meitene nav ieradusies un jautāju vai viņa būs, jo par neatceltu braukšanas nodarbību tāpat tiek iekasēta maksa. Meitene saminstinās un stāsta,ka tādā laikā nekad nepiesakās uz braukšanu un ,ka šodien vispār braukšana neesot paredzēta. Prasu- kurā datumā tad jums ir nākošā braukšana pieteikta? Atbilde, ka pēc pāris dienām. Prasu- tā, kas šodien bija par datumu? Saka- pirmais aprīlis. Es- Jāāāā, PIRMAIS aprīlis :D April , april :D sveicieni no hellītes :D
Dzirdu smieklus un arī šoreiz joks izdevies :D

Yesss!!

5.joks:Pēc šiem dzirdētajiem jokiem arī kolēģis nolemj izjokot savu sievu!  Zvanu kā no augstskolas ar tekstu,ka nav samaksāta studiju maksa un ka līdz nedēļas beigām naudai jābūt kontā. Meitene pārāk pārliecināta, jo par studijām samaksājusi iepriekšējā sestdienā un nu nemaz nesatricinās. Minu arī,ka Swedebankai esot bijušas problēmas pagājušā nedēļas nogalē un varbūt kļūda sistēmā. Tad uzstāju,ka ja naudiņa neienāks kontā līdz nedēļās beigām, būs atskaitīšana un par atjaunošanu jāmaksā 249 lati!!Tad pati saminstinos,ka mums takš Eiro jau, meklēju kalkulatoru un pārvedoju summu eiro. Saku,ka 4 darbdienu laikā mums vajagot apstiprinātu bankas izrakstu.Sarunu nobeidzu ar iepatikušos frāzi- pag, kāds šodien datums?

-Pirmais aprīlis!

-aaa, Jaa! Nu tad Sveicieni no Toma pirmajā aprīlī!

Dzirdu-meitene smaida,saka, paldies! Nolieku klausuli un pēc 10 sekundēm kolēģim zvans :D Saprotu,ka smejās abi- un atkal joks izdevies . Kolēģis pēctam pateica,ka tieši naudas summas nosaukšana likusi aizdomāties un ieplānot tiešām pārbaudīt veikto maksājumu ;)

 

Pagaidām gan man iedvesma ir apstājusies, bet diena jau vēl nav galā :D

Tā,ka ja kādai zvana nepazīstams telefona nr.- esat uzmanīgas :D

Šodien tas var būt jūsu izjokotājs :D

 

(*bilde no interneta)

helliite helliite 01. Apr 2014, 23:07 indrasniega

😃👍

helliite helliite 01. Apr 2014, 21:57

Haha, atcerèjos vēl vienu aprīļa joku- tas gan bija pirms pāris gadiem 😀
Mums uzņēmumā bija tikko sākusi jauna sekretāre- forša, jauna meitene! Jau 31.martā zināju, ka noteikti viņu kā jauniņo būs jāizjoko.
1.aprīļa rītā viņa, atnākot uz darbu, uz galda atrada a4 lapu ar uzdvumiem, kas jāizpilda! Sākumā bija norādīti nepareizi aizsutīti rēķini, kas jāpārsūta, nepareizi uzrakstīti līgumi, kas jāpārraksta, vēl visādi darbiņi, kas dienas laikā obligāti jāizdara! Sākumā viņa jau sagraucās, ko tik daudz kļūdas pieļāvusi, bet pēctam jau saprata, ka tik daudz nevar būt, ka saputrojusies un ka tik daudz darbu jādara 😀
Bet bija smieklīgi dēļ tā paša sākuma un šoka sejas, lasot to lapu 😃

helliite helliite 01. Apr 2014, 17:11 Little heart...

Viņi gan nezin, bet nedomāju,ka šodien teiktu ko sliktu, ņemot vērā, ka man šobrīd ir dubultīgi vairāk darbs kā parasti un kā dažiem kolēģiem, un šie daži pārdesmit sekunžu ilgie zvani ir bijis par iemeslu manam smaidīgajam garastāvoklim šodien, kas veiksmīgāk man palīdzējis ar darāmajiem darbiem tikt galā 😉

01. Apr 2014, 16:39

Joki labi, bet ko gan priekšniecība saka, ka tie tiek veikti no ofisa tālruņa?☺

helliite helliite 01. Apr 2014, 14:21 madra

Man šodien visu dienu smieklīgi, pašai rēka nāk 😃
Cerams,ka mani tā neviens nekad neizjokos 😃😃😃