Nr.3 Dagnija: Jūs mainījāt manu dzīvi par 180 grādiem

Nr.3 Dagnija: Jūs mainījāt manu dzīvi par 180 grādiem

23. Jan 2017, 23:54 manderina manderina

Šīs nedēļas uzdevumu izlasīju jau pašā pirmajā dienā, bet kaut kā visu laiku atliku un atliku un tagad beidzot varu apsēsties un padomāt par šo savu laimi! :)

Ja runa ir par cilvēkiem, kas man ir bijuši vai ir līdzās, kuri sniedz šos laimes mirkļu, tad viņu ir bijuši daudz. Ir bijušas draudzības uz īsu brīdi, bet tie brīži ir bijuši fantastiski manā dzīvē, kas ir iespaidojis arī manu personību. 

Protams, liela nozīme ir manai ģimenei, kurā piedzimu, jo viņi jau vien ar to, ka radīja mani sniedz šo laimi. Jo varēju es arī nepiedzimt, bet kāds redzēja mani šajā pasaulē un pakārtoja visas lietas par labu. Tā nu es esmu šai pasaulē un mani vecāki man ir liels atbalsts. Esmu sagādājusi viņiem gan prieka brīžus, gan skumjas un dusmas, bet tas viss ir padarījis manas attiecības ar vecākiem tik stiprākas. Un vecāki man ir iemacījuši priecāties pat par vismazāko notikumu, jo tie jau ir svētki. Viņi man dzīvē ir paši tuvākie un mīļākie un no viņu mīlestības vien man ir jābūt laimīgai! :)

Liela nozīme manā dzīvē ir arī manam vīram, kurš man ir iemācījis nedomāt par to ko saka citi, bet klausīties tajā ko saka mana sirds un vīrs :D protams, ar šo man bieži vien ir jāpiedomā, jo citreiz ņemu pie sirds citu domas, bet tas padara stiprāku. Ja tā aizdomājas, tad pirms tam nebiju domājusi, ka vīrs var būt laimes avots :) Kaut sanāk strīdi un kašķi, bet tas jau vēl vairāk satuvina un dot šos laimes brīžus.. :)

Vieslielākā laime šobrīd ir mazais dēliņš, kurš ar savu smaidu izskausē manu sirdi.. Sanāk jau padusmoties arī uz viņu, kad dara blēņas. Bet tad kad ielien klēpī un dod bučas, tas izkausē sirdi un saprotu, ka tā dēļ vien ir vērts dzīvot un baudīt šos laimes mirkļus.!

Vispār bieži vien, kad esmu viena es mēdzu skumt, vai sagruzīties, bet tiklīdz esmu cilvēkos tā atplaukstu un visu laiku smaidu un smejos un vnk lidinos pa gaisu. Jo komunikācija ar citiem un sabiedrība dod man laimes sajūtu sirdī. Tajos brīžos priecājos kā bērns jo sirdī ir laimes smarža. :) un ar to varu dalīties ar citiem.

Liela nozīme gan man, gan manai ģimenei ir Dievs. Un Viņš dot spēku un laimi. JO ir bijušas tik daudz situācijas kur Dievs ir darījis brīnumus un pasargājis no kādām nelaimēm. Viņš tiešām dod laimi sirdī un tā plūst pāri man citiem.

Un caur šiem cilvēkiem un Dievu mana dzīve ir mainījusies par 180 grādu.. Jo katrs cilvēks un katra situācija ir likusi man kļūt stiprākai un pārliecinātākai par sevi. Tāpēc saku paldies ikvienam, kas ir bijis manā dzīvē un ir manā dzīvē, jo bez Jums mans mīlestības un laimes kauss nebūtu pilns!! :))

20170123235420-83668.jpg

VISLABĀKĀ SEV- PIRMAIS uzdevums. Līdzcilvēki mums blakus

20170111084750-47648.jpg