Joga – tas ir dzīvesveids: iedvesmojies jogai Mājsaimnieču olimpiādē!

14. May 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jogas tradicionālais dzīvesveids balstās uz pieciem principiem: pareizu atslābināšanos, pareiziem vingrinājumiem, pareizu elpošanu, pareizu uzturu, pozitīvu domāšanu un meditāciju. Kā to visu iekļaut savā dzīvē? Bieži vien tas nozīmē dzīvot vienkāršāk.

Lai dzīvotu saskaņā ar jogas principiem, nav vajadzības paslēpties augstu kalnu virsotnēs vai pamest pilsētu. Vienkāršākais veids, kā tos iekļaut savā dzīvē un ienest mājās, ir atbrīvoties no patērētāja attieksmes un ļaut sapratnei par planētu un visiem, kas uz tās dzīvo, līdzsvarot prioritātes un ietekmēt veidu, kā atpūsties, strādāt, pavadīt brīvo laiku, ēst un darīt citas ikdienišķas lietas.

Piemēram, iekļauj jogu savās ikdienas aktivitātēs! Strādājot ar portatīvo datoru vai skatoties TV, sakrusto kājas vai sēdi Lotosa pozā.

Darbā un mājās ir neskaitāmi veidi, kā kļūt aktīvākam, – sākot ar kājas pacelšanu telefona sarunas laikā un beidzot ar sapulču vadīšanu staigājot.

Joga palīdzēs sniegt atbildi uz jautājumu – kas es esmu?

Tu esi tas, ko Tu domā!

Joga māca pārdomāt mūsu domas visas dienas garumā un vērot, kā tās iekrāso attieksmi pret notikumiem un cilvēkiem.

Cieni sevi!

Cieni sevi, lai iemācītos cienīt citus. Lai to darītu, sāc apzināties negatīvo pašvērtējumu un soli pa solim aizstāj to ar pozitīviem apgalvojumiem.

Esi radošs!

Lai prāts būtu elastīgs, joga iedrošina radošām nodarbēm.

Piesakies bezmaksas meistarklasēm un treniņiem, rakstot uz e-pastu: info@spice.lv

20150506135241-59588.jpg 

Sportiskām mājsaimniecēm sportiskas aktivitātes!

Māmiņu Klubs

Un KO TU VĒL GAIDI? PIESAKIES ŠEIT, aizpildot anketu zemāk!

20150429143708-53069.jpg

20130207094525-94009.jpg

www.spicehome.lv