Jēra gaļas ravioli ar āboliem

04. Dec 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

SASTĀVDAĻAS:

Milti
Jēra maltā gaļa
Sāls un pipari
Timiāns
Ķiploki
Čili
Rapšu eļļa
Ābols
Cietais siers
Ābolu sula
Ābolu etiķis
Ābolu sidrs

PAGATAVOŠANA:

1. Miltus saujauc ar karstu ūdeni, kārtīgi samaisa, samīca un liek ledusskapī.
2. Pēc 30 min mīklu izņem no ledusskapja un izrullē plānu. Ar glāzes augšpusi izspiež aplīšus.
3. Jēra malto gaļu sajauc ar sāli, pipariem, ķiplokiem, čili un timiānu.
4. Jēra gaļu liek izrullētajā mīklā un aizlipina ciet.
5. Katliņā novāra ābolu sulu ar ābolu etiķi un beigās iekuļ sviestu, pievieno šķipsnu sāls.
6. Plāni sagriež cieto sieru.
7. Plāni sagriež ābolu.
8. Ravioli vāra sālsūdenī aptuveni 2 min, tad nokāš ūdeni un apcep uz pannas sakarsētā sviestā.