Ķermeņa masāža
22.04 12:00-13:00
Brīvo vietu skaits: 1
Labvakar!
Reiz par šīm vienkāršajām maizītēm biju rakstījusi http://www.maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/20120930-siermaizites-brivdienu-brokastim/print/. Jaunā gada rītā gatavojām tieši tādas pašas maizītes. Gatavojam tās vismaz reizi nedēļā.
Sastāvdaļas:
baltmaize;
siera gabaliņš (šīm nav, bet pēdējās reizes, lai sātīgāk, liku klāt arī desu)
majonēze, tomātu mērce.
1. Sieru sarīvē uz rupjās rīves, pieliek majonēzi (~ 1ēd. k.) un tomātu mērces (~ 2 ēd. k.).
Visu samaisa.
2. Liek cepešpannā cepamo papīru vai folliju. Saliek maizītes un liek virsū iegūto masu.
3. Cep 200 grādos (kamēr taisu maizītes, cepeškrāsns silst) ~ 8 minūtes.
Gala rezultāts garšīgs, nedaudz kraukšķīgs un smaržīgs (žēl, ka to nevar nekādi attēlot). :)
Lai labi garšo! :)
Maija
Mums tas pats - klasiskās siermaizes vairs negribas ēst... Ir gan patrekni, bet neēdam katru dienu, tad vienreiz vai divreiz nedēļā ir OK. 😀 Majonēzi lieku pavisam maz, vairāk tomātu mērci un nelieku vispār nekādas garšvielas, jo viss pārejais ir gana sāļš - majonēze, siers, tomātu mērce....