Numerologs: ko mums atnesīs 2017.gads?

11. Jan 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sagaidot jauno gadu, mūsos ir daudz sapņu un apņemšanos, mēs esam gatavi sākt dzīvi it kā no jauna un ļoti vēlamies, lai mums tas izdotos, tāpēc daudzi no mums pamanās noskaidrot, ko par iespējām jaunajā gadā saka cilvēki, kuri prot ielūkoties astroloģijas un numeroloģijas pasaulē. 2017.gads pēc Austrumu horoskopa ir Ugunīgā Gaiļa gads, astologiem notiekti ir savs skaidrojums par to, taču šoreiz mēs gadu aplūkosim no numeroloģijas viedokļa un jāsaka, ka mūs gaida patīkami pārsteigumi.

Konsultē numeroloģe Ineta Ventniece Krīgere.

"Pašlaik izskatās, ka 2017.gads varētu būt gaišs, skaidras, vieglas enerģijas gads, jo gada galvenais cipars būs vieninieks un tā ir aktivitāte, tā ir došanās uz priekšu, jaunu plānu īstenošana," atklāj numeroloģe.

Šim gadam raksturīgs ir tas, ka šajā gadā faktiski vienīgajā no šobrīd esošajiem gadiem parādās sargeņģelis – 7, viens no labākajiem cipariem. Visi tie bērniņi, kuri piedzims šogad, saņems sargeņģeli un visi bērni, kuri šogad nāks pasaulē, būs gribēti bērni. Un tas viss pateicoties šī gada labvēlīgajai enerģijai.

Šajā gadā svarīgi padomāt par veselību, nodarboties ar sportu, kas sev līdzi nes vieglu enerģiju.

Ja mēs šajā gadā būsim slinki, kūtri vai pasīvi, skadrs ir viens – no 2017.gada varam necerēt saņemt labestības dāvanas, jo šis gads numeroloģiski aizsāk jaunu 7 gadu ciklu un tas nozīmē to, ka visi, kuri nebija uzdrošinājušies piepildīt savas ieceres neko nav nokavējuši – 2017.gads ir vairāk nekā piemērots visu sapņu piepildījumam.

Kopumā šī gada enerģija ir sievišķā enerģija, tas nozīmē to, ka veiksies jaunajām māmiņām, pozitīvi būs tiem cilvēkiem, kuri būs izdomājuši iestūrēt laulības ostā, bildināšanai, laulību noslēgšanai šis būs piemērots gads.

Noteikti daudzi no mums vēlas, lai trakais ikdienas skrējiens norimst, taču numerologi sola, ka 2017.gads aizlidos vēja spārniem, tāpēc šogad vēlams rīkoties un neļauties bailēm.

Attiecības 

Protams, mūs interesē kādas veidosies attiecības ģimenē, jo tas, cik laimīgi mēs esam, ļoti atkarīgs no tā, kā jūtamies attiecībās.

Numeroloģe aicina: "Šogad nedrīkst blefot, jo uzvarēs tie, kuri spelēs atklātu spēli. Ja mēģināsim būt neīsti, noklusēt, mēģināsim izvairīties no atbildības, nekas attiecībās nesanāks"

Materiālā pasaule

Nu un kā tad bez naudas – mēs noteikti vēlamies zināt vai mūsu ģimeni gaida turīgi laiki.

Inese Ventniece Krīgere iesaka būt prātīgiem: "Tie, kas domā, ka saistībā ar pelnīšanu, ka varēs izbraukt, gūstot vieglu naudu, var apdedzināties. Attiecībā uz naudu un mērķiem, iekšējai būtībai jābūt kristālskaidrai. Ja tas tā būs, būs nauda un viss būs kārtībā. Tām māmiņām, kam viens bērniņš piedzimis viens pēc otra – padomāt par izglītību, tas noteikti ir laiks, kad ietu mācīties, studētu un apgūtu kaut ko jaunu." 

Kā jau katru gadu un patiesībā ik dienu – viss ir mūsu pašu rokās, ja būsim aktīvi un runāšanas vietā vairāk darīsim, šis varētu kļūt patiesi veiksmīgs gads. To arī jums novēlam– ejiet droši pretī saviem mērķiem, jo iespējams ir viss!

Visi kopā Laimīgu jauno gadu!

 Māmiņu Klubs