Vasaras saulgriežu konkurss. Raksti atbildi un laimē kosmētiku no Marence!

Vasaras saulgriežu konkurss. Raksti atbildi un laimē kosmētiku no Marence!

18. Jun 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasaras saulgriežos daba ir sakoncentrējusi visu savu enerģiju, dāvinot to mums, taču spēks dabai piemīt katru dienu visos gadalaikos.

Mēs esam pārliecināti, ka arī tu esi no tām, kura ir lielos draugos ar dabu, smeļoties no tās spēku brīžos, kad ir grūti, un dodoties dabā arī tad, kad sirds līksmo un ir prieka pilna, tāpēc aicinām piedalīties Māmiņu Kluba jaunākajā konkursā un laimēt Latvijā radīto dabisko kosmētiku “Marence”!

Lai piedalītos konkursā:

  • Nāc uz mūsu Facebook lapu;
  • Komentāros pie konkursa ieraksta pastāsti, kur tu dabā mēdz smelties spēku? Varbūt tev ir kāda īpaša vieta, kur dodies brīžos, kad jāatgūst enerģija?
  • Seko arī Māmiņu Kluba lapai, lai nepalaistu garām daudz citus foršus konkursus.

 

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

 

25.jūnijā izlozēsim vienu laimīgo, kurai dāvināsim

kosmētikas komplektu sejas ādas attīrīšanai no

“Marence”

 

Komplektā iekļauts:

Micelārais ūdens

Micelārais ūdens ar īpašu rūpību attīra ādu no kosmētikas un netīrumiem, vienlaicīgi sniedzot tai tīrības, mitrināšanas, mīkstināšanas un komforta sajūtu. Marence īpaši izstrādātais Saldūdens zaļo dūņu ekstrakts, jūras elastīns un alvejas (aloe vera) sula nodrošina ādu ar mikro un makro elementiem, aminoskābēm un vitamīniem. Hialuronskābe, pantenols un Saharīda Izomerāts mitrina, mīkstina un nomierina ādu. Līdzeklis paredzēts visiem ādas tipiem un īpaši piemērots jutīgai ādai. 

Attīrošās putas

Attīrošas putas ar samtainu tekstūru maigi attīra sejas ādu, kaklu un dekoltē zonu. Marence īpaši izstrādātais Saldūdens zaļo dūņu ekstrakts nodrošina ādu ar mikro un makro elementiem, aminoskābēm un vitamīniem. Putas satur dabīgus ādas mitrinātājus, kas saglabā ādas maigumu un tvirtumu. Kumelīšu ekstrakts un pantenols mīkstina un nomierina ādu. Piemērots visiem ādas tipiem.

Skrubis sejas ādai

Skrubis sejas ādai, kas piešķir jauneklīgāku izskatu. Marence īpaši izstrādātais Saldūdens zaļo dūņu ekstrakts, hialuronskābe, alvejas (aloe vera) sula, E vitamīns, hidrolizēts elastīns, sējas idras un hohobas eļļas nodrošina ādu ar mikro un makro elementiem, aminoskābēm un vitamīniem. Masāžas laikā smalkās sfēriskās formas hohobas vaska granulas saudzīgi noņem atmirušās ādas šūnas. Putojošā piedeva no auzu aminoskābēm maigi attīra ādu no netīrumiem.

Zaļo dūņu ziepes, citronzāle

Zaļo dūņu ziepes rokām un ķermenim maigi attīra ādu, tām piemīt mitrinošas īpašības. Saldūdens zaļās dūņas un Marence īpaši izstrādātais Saldūdens zaļo dūņu ekstrakts satur vērtīgas bioloģiski aktīvas vielas: mikro un makro elementus, aminoskābes, lipīdus,  vitamīnus C, B, PP, rutīnu un minerālvielu kompleksus. 

Roku krēms

Krēms roku ādas kopšanai mitrina un mīkstina ādu. 
Marence īpaši izstrādātais Saldūdens zaļo dūņu (FGM) ekstrakts, alvejas (aloe vera) sula un augu eļļas nodrošina ādu ar mikro un makro elementiem, aminoskābēm un vitamīniem.  

Mitrinošs krēms sejas ādai

Mitrinošs krēms sejas ādai ar maigu tekstūru. Marence īpaši izstrādātais Saldūdens zaļo dūņu ekstrakts un alvejas (aloe vera) sula nodrošina ādu ar mikro un makro elementiem, aminoskābēm un vitamīniem. Hohobas, avokado, mandeļu un vīnogu kauliņu eļļas, pantenols un alantoīns nodrošina ādu ar uzturvielām, kas palīdz uzturēt ādas dabīgo mitruma līmeni, padarot to maigu un samtainu.

Krēms ādai ap acīm

Liftinga krēms ādai ap acīm nostiprina, sniedz liftinga efektu, samazina pietūkumu, noguruma pazīmes un tumšos lokus, dziļi mitrina un uzlabo ādas elastību, redzami samazina ādas krunciņas un atslābumu. 

Saldūdens zaļās dūņas

Saldūdens zaļās dūņas ir dabas radīts produkts - komplicēta sistēma, kas cilvēka organismā iedarbojas šūnu līmenī, aktivizējot organisma pašārstēšanās spējas. Tās satur bioloģiski aktīvas vielas - bagātīgu organisko vielu klātbūtni, tostarp pilnu aminoskābju kompleksu, vitamīnus, dabīgos antibiotiķus un antioksidantus, humīnskābes, lipīdus, fulvoskābes, taukskābes un enzīmus, kā arī  mikro un makro elementus. Sargāt no tiešiem saules stariem. Pirms lietošanas sakratīt.

WWW.MARENCE.COM

"Marence" ir Latvijā radīts dabiskās kosmētikas zīmols ar ražotni Ķekavā. Viena no kosmētikas produktu galvenajām sastāvdaļām ir saldūdens ezera zaļās dūņas - iegūtas 7m dziļumā no ezera Latvijā, kas atrodas Rāznas nacionālā parka teritorijā. Latvija jau kopš 19. gadsimta ir slavena ar saviem kūrortiem un sanatorijām, kurās dūņas izmanto ārstniecībā un dziedniecībā. Saldūdens ezera zaļās dūņas  ir unikāls Latvijas dabas resurss, kuru ar mūsdienu tehnoloģiju palīdzību iespējams pārvērst par izcilu kopjošās kosmētikas komponenti. Šobrīd “Marence” klāstā ir produktu līnijas sejai, ķermenim un matu kopšanai, kā arī multi-molekulārie un bioaktīvie produkti. Ražosanas procesā šiem kosmētikas produktiem tiek pievienotas ne tikai īpašās dūņas vai to ekstrakti, bet arī Latvijā iegūti dabīgie augu ekstrakti un augstvērtīgas aktīvās sastāvdaļas no sertificētiem ražotājiem Francijā, Vācijā, ASV un Japānā.