Izvēlies bērniem draudzīgākos uzņēmumus!

Izvēlies bērniem draudzīgākos uzņēmumus!

18. Aug 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Biedrība "Babyroom" un lielākais ģimenes portāls Latvijā "Cālis.lv" aicina izzināt draudzīgākās vietas Latvijā, kas piemērotas ģimenēm ar bērniem. Lai veicinātu ģimenēm draudzīgas Latvijas attīstību, atbalstot un popularizējot uzņēmumus, kas veicina vecāku ar maziem bērniem veiksmīgu iekļaušanos sabiedrībā, ikviens ir aicināts nobalsot par, viņaprāt, draudzīgākajām vietām ģimenēm ar bērniem.

Pēdējo gadu laikā ir pieaudzis ģimenēm ar bērniem draudzīgo uzņēmumu skaits, kuri ir padomājuši par vecāku un bērnu vajadzībām un ērtībām, un šīs vietas, tostarp kafejnīcas, veikali, sporta centri un veselības iestādes u.c., ir apkopotas digitālajā kartē "Babyroom.lv". Šīs akcijas mērķis ir veicināt uzņēmēju izpratni par vecāku vajadzībām, veicināt ģimenēm draudzīgu vidi, kā arī atvieglot ģimeņu ar bērniem sadzīvi.

"Mums ir prieks, ka Latvijā atrodas daudzi uzņēmumi, kas ir ģimenēm draudzīgi, tāpēc mēs vēlamies pateikties par rūpēm un atbalstu jaunajām ģimenēm. Ikviena jaunā māmiņa agrāk vai vēlāk vēlas iziet ārpus mājas kopā ar mazuli, bet nereti atduras pret daudziem šķēršļiem. Jaunajiem vecākiem ļoti svarīga ir ērta iekļūšana ar ratiņiem, pārtinamais galdiņš vai bērnu barošanas krēsliņš, u.c., kas ļoti atvieglo vecāku uzturēšanos ārpus mājām," stāsta biedrības "Babyroom" valdes locekle Anna Rozīte

Kuras ir ģimenēm draudzīgākās vietas Latvijā? Piedalies balsojumā un izdari savu izvēli! Balsojums noslēgsies 22. augustā. Plašāka informācija par katru no nominantiem pieejama "Babyroom.lv".

BALSO PAR MĀMIŅU KLUBU UN CITIEM UZŅĒMUMIEM ŠEIT->>>