Iznākusi Signes Meirānes recepšu grāmata bērniem – «Bērni ēd! Brokastis. Pusdienas. Vakariņas." Tajā atradīsiet arī Māmiņu Kluba māmiņu receptes!

Iznākusi Signes Meirānes recepšu grāmata bērniem – «Bērni ēd! Brokastis. Pusdienas. Vakariņas." Tajā atradīsiet arī Māmiņu Kluba māmiņu receptes!

12. May 2016, 11:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā lielā diena ir klāt! Varam parādīt jums, kā izskatās jaunā Signes Meirānes grāmata, kurā iekļautas arī mūsu Māmiņu Kluba māmiņu receptes, kas piemērotas bērnu uzturam!

Bērni. Prieks un rūpes katru dienu. Būt vecākiem – labākais un grūtākais, interesantākais un neparastākais, neprognozējamākais un iedvesmojošākais darbs pasaulē. Kāpēc darbs? Ne jau tāpēc, ka var kādu komandēt, bet tāpēc, ka šodien, kad skrienam, neveltot laiku sev un bērniem, mēs nepadomājam, ko viņiem dodam, aizmirstot, ka tās mazās atkāpes šodien var būt sekas nākotnē. Būt vecākiem nav tikai darbs attiecībā pret bērniem, bet arī pret sevi.

Iznāk oriģinālrecepšu grāmata bērniem – «Bērni ēd! Brokastis. Pusdienas. Vakariņas.»

Foto: Publicitātes foto

Pieņemot lēmumu laist pasaulē bērnu, mēs uzņemamies atbildību viņu audzināt veselu un rūpēties arī par to, ko viņš ēdīs. Un, pametot to, kas pagadās, lai tikai pašam nekas nav jādara, – tās nav rūpes. Tieši tāpēc viens no jautājumiem, ko sev vienmēr esmu uzdevusi, – vai es, gatavojot meitām maltīti, iedodu visu labāko, ko iespējams iedot tajā brīdī, tajā situācijā, tajā maltītē? Un vai viņām garšos?»

Diezgan skarba un nopietna savos uzskatos ir grāmatas autore Signe Meirāne, bet pie šādas pārliecības viņa pieturas ikdienā. Tieši tāpēc viņa vēlējās parādīt, cik dažādas, uzturvielām bagātas un, pats galvenais, garšīgas maltītes var pagatavot bērniem ikdienā un cik vienkārši, ieguldot mazumiņu, laiku un mīlestību, ir sarīkot tādus svētkus, kādus bērns vēlas. Cik maz patiesībā vajag, lai padarītu katru maltīti īpašu.

«Es ceru, ka grāmata tevi iedvesmos, ka tu atradīsi jaunas idejas brokastu putrām, muslim, salātiem, zupām un vēl daudz kam!» novēl Signe Meirāne.

Jauniznākušajā bērnu grāmatā ir 129 oriģinālreceptes. Lielāko daļu recepšu ir sagatavojusi Signe Meirāne, ar dažām receptēm ir padalījušies arī Signes sadarbības partneri, draugi un mūsu mīļā portāla «Māmiņu klubs» māmiņas. Grāmatai ir 255 lappuses ar brīnišķīgām Armanda Meirāna fotogrāfijām, kas ik lappusi padara vēl īpašāku un iedvesmo gatavot.

Grāmatā «Bērni ēd! Brokastis. Pusdienas. Vakariņas.» atradīsi daudzas un dažādas idejas, kā papildināt un pilnveidot jau zināmas receptes, kā arī idejas jauniem ēdieniem. Veidojot grāmatu, īpaši piedomāts pie tā, lai receptes var gatavot gan bērni saviem vecākiem, gan vecāki bērniem, kā arī lai maltīti varētu baudīt visa ģimene kopā. Receptēs tiek izmantots pēc iespējas mazāk cukura, ļoti tiek piedomāts pie tā aizstāšanas ar citām izejvielām, bet, protams, ir dažas kūkas, kurās bez cukura nu nekādi neiztikt. Tāpat grāmatā atradīsi skaistas, garšīgas un interesantas idejas bērnu ballītēm un vērtīgus padomus no Signes pašas pieredzes.

Grāmata būs pieejama visās «J. Roze» grāmatnīcās, u/v «Stockmann», «Valters un Rapa», «Zvaigzne ABC», «Globuss», «Manilla», «Riija» un citās tirdzniecības vietās. Aptuvenā cena veikalos – 14,99 EUR.

Grāmata šobrīd ir pieejama visos Maxima XXX veikalos. Drīzumā meklējiet to arī Maxima XX!