Izmēģini The Body Shop ingvera pretblaugznu šampūnu ar pārsteidzošu iedarbību

Izmēģini The Body Shop ingvera pretblaugznu šampūnu ar pārsteidzošu iedarbību

21. May 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

IZTEIKTI IEDARBĪGS, REZULTĀTS PĀRSTEIDZOŠS

IZMĒĢINI THE BODY SHOP INGVERA PRETBLAUGZNU ŠAMPŪNU AR PĀRSTEIDZOŠU IEDARBĪBU

IK PĒC 4 SEKUNDĒM TIEK NOPIRKTA 1 ŠAMPŪNA PUDELĪTE*

 

Nekad nenovērtē ingveru pārāk zemu. Šī pārsteidzoši iedarbīgā sastāvdaļa jau gadsimtiem ilgi tikusi izmantota ķīniešu tautas medicīnā kā dabīgs ārstniecības līdzeklis, lai koptu un stimulētu galvas ādu.

Ingvera pretblaugznu šampūns, kas bagātināts ar ingvera ēterisko eļļu no Šrilankas, ir ieguvis īpašu The Body Shop klientu uzticību, nodrošinot pārsteidzošu iedarbību. Tam piemīt spēcīgs, uzmundrinošs aromāts.

“LABĀKAIS PRETBLAUGZNU ŠAMPŪNS, KĀDS MĒĢINĀTS” – BELLASAPS**

“TAS IR ĪSTS APVĒRSUMS” – CEZMERELDA**

“BRĪNUMS PUDELĪTĒ” – JESSICAW**

SAUSAS, PLĒKŠŅAINAS GALVAS ĀDAS UN NOVĀJINĀTU MATU KOPŠANA AR INGVERA PRETBLAUGZNU ŠAMPŪNU UN BALZAMU***

Jau pēc vienas lietošanas reizes:

·       Galvas āda tūlītēji izskatās mazāk plēkšņaina****

·       Galvas āda jūtas nomierināta un līdzsvarota****

Ilgstoši lietojot:

·       Blaugznas parādās retāk****

·      Mati jūtas stiprāki un atjaunoti****

88% IETEIKTU ŠOS PRODUKTUS SAVIEM DRAUGIEM****

*Pamatojoties uz pārdošanas rezultātiem visiem produkta tilpumiem no 12/12/2017 līdz11/12/2018, pārdošanas periods ir 12 stundas dienā, 7 dienas nedēļā.

**Klientu atsauksmes no thebodyshop.com

***Lietojot šampūnu un pēc tam kondicionieri

****Rezultāti testam, kurā piedalījās106 sievietes

ATJAUNO SAVU ĶERMEŅA KOPŠANAS RITUĀLU AR ATSPIRDZINOŠO INGVERA LĪNIJU, PIEEJAMU IEROBEŽOTĀ DAUDZUMĀ

Izbaudi ingvera spēku no matu galiņiem līdz pat papēžiem ar svaigi dzirkstošiem ingvera ķermeņa kopšanas produktiem: jogurtu, ķermeņa sviestkrēmu, dušas želeju, ķermeņa skrubi un šķidrajām ziepēm rokām.

Šī atsvaidzinošā, vasarīgā ķermeņa kopšanas līnija košā, rotaļīgā iepakojumā ir bagātināta ar ingvera saknes ekstraktu no Indijas un Godīgas Tirdzniecības sastāvdaļām no visas pasaules.

INGVERA ĶERMEŅA JOGURTS, PIEEJAMS IEROBEŽOTĀ DAUDZUMĀ

Bagātināts ar ingvera saknes ekstraktu no Indijas un Godīgas Tirdzniecības organisko mandeļu pienu no Spānijas, šis vieglais želejveida produkts tūlītēji iesūcas pat uz mitras ādas un nodrošina 48 stundu mitrināšanu. Vieglā produkta tekstūra ļauj ādai justies maigai un gludai, nepadarot to lipīgu.

DAŽĀDA IZMĒRA UN FORMAS BANĀNI IESTRĀDĀTI BANĀNU ĶERMEŅA KOPŠANAS PRODUKTOS, PIEEJAMI IEROBEŽOTĀ DAUDZUMĀ

The Body Shop banānu ķermeņa kopšanas līnija ar saldi eksotisku augļu aromātu ir atgriezusies!

Šie vegāniskie, neatvairāmi kārdinošie vasaras gardumi ir bagātināti ar Godīgas Tirdzniecības organisko banānu biezeni, ko ilgtspējīgā veidā iegūst El Guabo asociācija Ekvadorā. El Guabo nodrošina godīgu samaksu mazajiem lauksaimniekiem, kā arī īpaši iedrošina asociācijai pievienoties lauksaimnieces - sievietes, garantējot līdzvērtīgus sadarbības nosacījumus.

El Guabo un The Body Shop cenšas samazināt atkritumu apjomu, izmantojot tos banānus, kas ir nederīgi pārdošanai pārtikas lielveikalos. Mūs neuztrauc, ka banāni ir ‘nepareizas’ formas vai izmēra – tie joprojām ir tik pat skaisti un aromātiski, kā pārējie!

Atklāj no jauna atkarību raisošo nogatavojušos banānu, saldo banānu lapu un krēmīgu kokosriekstu smaržu, kas iestrādāta ādu lolojošās produktu tekstūrās: ķermeņa jogurtā, ķermeņa sviestkrēmā, dušas želejā un ķermeņa pīlingā.

BANĀNU JOGURTS, PIEEJAMS IEROBEŽOTĀ DAUDZUMĀ

Produkta vegāniskā, želejveida formula nodrošina 48 stundu mitrināšanu un tūlītēji iesūcas, pat uz mitras ādas. Jogurta sastāvu bagātina Godīgas Tirdzniecības organiskais banānu biezenis no Ekvadoras un Godīgas Tirdzniecības organiskais mandeļu piens no Spānijas. Neparasti vieglā tekstūra nogludina ādu, bet nepadara to lipīgu.