Īsteno savu jaunā gada apņemšanos jau tagad un saņem dāvanu 300 eiro vērtībā!

Īsteno savu jaunā gada apņemšanos jau tagad un saņem dāvanu 300 eiro vērtībā!

19. Oct 2015, 14:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas,

tuvojas jauns gads un mums ir iespēja domāt par to, ko labprāt apņemtos un kā mainītu savu dzīvi jaunajā 2016. gadā. Mēs vēlamies nākt talkā un piepildīt kādas māmiņas apņemšanos atgūt veselīgu un slaidu figūru pēc bērniņa piedzimšanas. Jā, šī ir viena no lietām, kuru apņemas ļoti daudzas sievietes, taču drīz vien, atnākot jaunam gadam, visas apņemšanās aizmirstas, jo vienai bez citu atbalsta to ir daudz grūtāk piepildīt.

Tāpēc mēs vēlamies dot iespēju kādai māmiņai piepildīt savu vēlēšanos – atgūties pēc bērniņa iznēsāšanas bez drastiskām diētām, tā vietā darot to veselīgi, labu speciālistu uzraudzībā, mainot savus ēšanas paradumus un trīs reizes nedēļā izkustoties.

Mūsu draugi no “Figura Line”  atbalstīs māmiņu šajā ceļā, dodot iespēju māmiņai apmeklēt 18 bezmaksas limfas stimulācijas masāžas, uztura speciāliste pārskatīs māmiņas ēdienkarti un palīdzēs to koriģēt tā, lai tā būtu veselīga, kā arī sekos līdzi tam vai māmiņa ikdienā dzer pietiekami daudz ūdens. Tāpat māmiņa dāvanā saņems īpašās veselību veicinošās tējas un ķermeņa kopšanas kosmētiku, kas palīdzēs justies un izskatīties možai un veselīgai.

Kādu māmiņu mēs meklējam?

  • māmiņai vēlams būt vecumā no 27 – 35 gadiem;
  • vēlams, lai pēc bērniņa piedzimšanas būtu pagājušas vismaz 6-8 nedēļas, taču bērniņš nebūtu vecāks par gadu;
  • māmiņai jābūt gatavai uz limfas stimulācijas masāžām doties 2-3 reizes nedēļā (mazulīti ir iespēja ņemt līdzi, nodarbība ilgst stundu);
  • māmiņai jābūt gatavai mainīt savu ēdienkarti, našķēšanās paradumus un mācīties daudz dzert ūdeni;
  • projekta laikā māmiņai noteikti būs sevi jāfotografē un jāraksta blogs maminuklubs.lv par to, kā noris apņemšanās pildīšana un kādi rezultāti ir sasniegti;
  • māmiņu klubs veidos TV sižetu, tāpēc jābūt gatavai filmēties un atklāt savu apņemšanos raidījuma skatītājiem, filmēšanā jāpiedalās arī bērniņam, jo mēs filmēsim māmiņas mājās
  • māmiņai jābūt no Rīgas, jo limfas stimulācijas masāžas notiks Vecrīgā
  • māmiņai jābūt gatavai uzsākt dalību šajā projektā cik drīz vien iespējams

Lai mēs varētu izvēlēties māmiņu, kura piedalīsies šajā pārvērtību stāstā, jums jāsūta pieteikums: kristine.virsnite@gmail.com, jānorāda savs vecums, savs auguma garums un svars, jāuzraksta, kāds ir jūsu ideālais svars un kādu rezultātu vēlaties sasniegt. Tāpat jāpastāsta, cik bērniņi aug jūsu ģimenē, kāda vecuma viņi ir, jāatklāj no kurienes esat un kāpēc vēlaties piedalīties šajā projektā. Noteikti jāpievieno fotogrāfija pilnā augumā.

Pieteikumus gaidīsim līdz šīs nedēļas beigām 25.oktobrim. Mēs sazināsimies tikai ar to māmiņu, kuru būsim izvēlējušies šim projektam, tas notiks 26.oktobrī. Lūgums norādīt savu telefona numuru, lai mēs varētu to paveikt.

Māmiņas, ja doma par veselīgu un tvirtu augumu jūs neliek mierā un patiesi ir vēlēšanās ļaut izmaiņām ienākt jūsu dzīvē, noteikti nenokavējiet pieteikšanos!

20151019141643-75285.jpg