Īstais laiks sākt dzīvot maksimāli

Īstais laiks sākt dzīvot maksimāli

15. Mar 2016, 13:05 Fulci Fulci

 

1. Iepazīsimies: kas tu esi, ak skaistā sieviete!? Pastāsti par sevi un pievieno pilna auguma foto - obligāti!

Esmu 30 gadus jauna, nu jau 1,5 gadu apgūstu profesiju "mamma". Esmu sabiedriska būtne. Kopš sevi atceros, vienmēr esmu darījusi to, ko vēlos-kas man liek justies labi un nenožēlot neizdarīto. Ļoti mīlu savu ģimeni, tuvākos draugus, savu darbu, kolēģus un Latviju.

2. Runā, ka katrai sievietei esot sava rozīnīte. Un vēl arī.. trakums. Kas ir tev? Cik traka esi, ja vērtē sevi pēc 10 ballu vērtējumu skalas? Nosauc savas trakākās rīcības.

Par kādu īpašu "rozīnīti" grūti spriest, būtu jājautā maniem tuvākajiem cilvēkiem. Cenšos vienkārši būt tāda kāda esmu,  bez liekuļošanas. Bet par trakumu,jāsaka, laikam, ka tie trakākie gadi ir aiz muguras. Kopš esmu kļuvusi par mammu, tad vairs nevar tik ļoti vienkārši kā iepriekš izdomāt un darīt, pat ja gribās, tomēr ir jārēķinās ar ģimeni.Manā dullo darbu krātuvē viens no trakākajiem gājieniem laikam ir bijis mantu savākšana un pārcelšanās uz dzīvi citā Eiropas valstī īsti bez skaidras apmešanās vietas un vēl bez garantēta darba. Protams dažādi sīkumi, pašas durti pīrsingi, vai ļoti garu matu nogriešana uz zēngalviņu. 

3. Uz kādām kardinālām pārmaiņām savā ārienē esi parakstījusies? Pastāsti un parādi!

Kā jau minēju, ir gadījies nogriezt ļoti garus matus(līdz elkoņiem) vienā rāvienā uz zēngalviņu. Friziere toreiz pat vairākas reizer prasīja, vai tiešām to gribu :) Ir bijuši man arī īsi, koši sarkani mati, ir bijuši asimetrisks karē līdz zodam. Gadu atpakaļ matus, kas bija garumā līdz pleciem nogriezu īsus, līdz zodam(nu jau atauguši). Trakāko pārmaiņu bildes diemžēl nevaru diemžēl nevaru pievienot, jo tās trakākās pārmaiņas ir iemūžinātas papīra fotogrāfijās, kurām fiziski nevaru piekļūt.

20160315125912-56730.jpg

20160315125939-96343.jpg

4. Vai tu gribētu kādreiz, ka tev nogriež matus.. bez tava galavārda? Ko tu atbildētu, ja tev to piedāvātu? Kategorisku NĒ, vai arī..?

Es uzticos profesionāļiem, godīgi sakot, vienmēr esmu gribējusi, ka kāds profesionalis pasaka- tev piestāv lūk šāda frizūra, lai cik amizanta tā nebūtu. Šobrīd man ļoti gribētos kaut ko neparastu.

5. Vai tu spētu kādreiz pārkrāsot matus.. zilā, zaļā, sarkanā krāsā? Vai arī... "nekad", "ne par kādu cenu"!?

tā pati atbilde, kas zem iepriekšējā jautājuma. Ja tā padomā, daudzus toņus no krāsu paletes jau esmu izmēģinājusi - sākot no dabīgiem "latvijas pelēkajiem", sarkaniem, platīnblondiem, tumšiem...

6. Ideālais manikīrs - kāds tas ir tev? Parādi, kādas ir tavas rokas tagad.

ideāls manikīrs manuprāt ir īsi, sakopti nadziņi. Patīk ļoti tumšas krāsas vai gluži otrādi, caurspīdīga nagu laka.

tagad... Bez jebkāda manikīra.Tagad ir labi, ja paveicas un fiksi paspēju nagus ar knaiblītēm nogriezt un novīlēt.  Manikīru manas rokas nav redzējušas gadus divus.

7. "Trakākais manikīrs"- kāds tas varētu tavuprāt, būt? Piemēram, melna nagu laka..  - lakotu tādus?

Melna nagu laka, manuprāt nemaz nav traka. Man ļoti patīk tumši lakoti nagi. Un laikam jāformulē, kadā ziņā traks.Trakākais (kādu es nekad negribētu)manikīrs manā izpratnē ir centimetriem garas "šķipeles", ar kuriem neko īsti rokās nevar paņemt un asociācija mana - kad strādā pie datora, rada kaitinošu troksni. :)

8. Kas ir tavas pašas nesaskanīgākās apģērbu komplektācijas? Ja tādu eksperimentu nav bijis, tad kāpēc?

laikam tomēr apzināti kā ķēms neģērbjos, bet treniņbiksēs un mētelī uz piemājas Rimi ir gadījies aizskriet. Visā pārējā laikā man svarīgi, lai man ir ērti.

9. Kāds apģērba stils, tavuprāt, tev piestāv visvairāk?

domāju, ka jebkurai sievietei piestāv jebkurš no stiliem. Atliek tikai prast sakombinēt vajadzīgo un uz attiecīgo vietu/pasākumu. Es laikam diezko ērti nejūtos klasiskajā stilā, nepatīk man aukstpapēžu kurpes. Es esmu vairāk "smart casual" lauciņā, kur viss ir zolīdi, bet var atļauties kādu "odziņu"

10. Tavs tradicionālais make-up, kāds tas ir? Un kāds būtu TAVS drosmīgākais make-up?

mans tradicinālais make-up, acu ēnas un skropstu tuša.. Ja kāds pasakums, tad vēl tonālais krēms. Mans drosmīgais make up laikam būtu, ļoti labi uztaisīts parasts make up - iedomājos sevi ar  profesionālu make up un uzmanibu no maniem pazīstamajiem, no ģimenes , kolēģiem, draugiem... Nu nav mani neviens tā smuki profesionāli uzkrāsotu redzējis. Sakautrētos droši vien ļoti - tur arī tā drosme vajadzīga. 

11. Vai tev vajadzēja daudz laika, lai izlemtu piedalīties šajā projektā? Kāpēc tomēr "JĀ"?

Nevajadzēja gan, jo šis piedāvājums nāca tieši laikā...Skaidrs, ka ir pavasaris un katrai dāmai gribās saposties, taču man tas simboliski ir "mājās sēdēšanas" laika beigas. Bērns uzsāks dārziņa gaitas, man jādodas atpakaļ darbā...atgriežos atpakaļ dzīvē, jo esmu pārgurusi būt tikai mamma. Pusotru gadu esmu sevi lielākoties veltījusi mazajam cilvekbērnam, rūpes par sevi palikušas otrajā plānā, mati - nekādi, manikīrs-kas to vairs atceras... Tik ļoti, gribas sakopties.Ideāls brīdis, lai no jauna "uzplauktu".