Intīmās zonas higiēna ir ļoti svarīga!

Intīmās zonas higiēna ir ļoti svarīga!

30. Sep 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Man intīmās zonas higiēna ir ļoti svarīga. Parasti es apmazgājos divas reizes dienā - no rīta un vakarā. Ja kādu iemeslu dēļ to nevaru izdarīt, īpaši vakarā - jūtos ne pārāk patīkami, jūtos netīra un ne sevišķi labi smaržojoša.

Savos 30 gados esmu izmēģinājusi daudz un dažādus intīmās higiēnas līdzekļus - sākot no saimniecības ziepēm, ko ieteica mana vecmāmiņa un sālsšķīduma, ko ieteica mamma, līdz pat ļoti dārgiem aptiekas līdzekļiem. Varu pateikt uzreiz, ka ne viss dārgais ir labs un ne viss dabīgais - nekaitīgs.

Varu atzīties, ka pirms Māmiņu Klubs piedāvāja man testēt Lactacyd, es jau to aktīvi lietoju ādu laiku. Un varu teikt, ka tas tiešām ir ideāls līdzeklis.

To vajag pavisam maz, tas ir pietiekoši koncentrēts, tātad - ekonomisks, patīkami, bet aromāts nav uzbāzīgs, nomazgāties var labi, nav sajūtas, ka kaut kas vēl nav nomazgāts vai kaut kur vēl ir ziepju vai tauku kārtiņa. Nav nekāda diskomforta, ideāls līdzeklis. Pie tam - dermatoloģiski pārbaudīts un iegādājams aptiekās, kurām es vairāk uzticos kā veikaliem, kur var nopirkt lētus nezināmas izcelsmes līdzekļus.

Ja jums ir svarīga veselība un intīmās zonas higiēna, iesaku izvēlēties šo. Visas manas draudzenes, ieskaitot mani, lieto tieši Lactacyd.

Marina

Lactacyd Femina emulsija

Maiga mazgāšanas emulsija (pH 5,2) Ikdienas intīmai higiēnai

20130915214738-53028.jpg
Lactacyd Femina emulsija ir maiga, hipoalerģiska, tās sastāvā nav ziepju un pH līmenis ir īpaši piemērots sievietes ikdienas higiēnai. Tā satur sievietes organismam piemērotu pienskābi, palīdz novērst diskomfortu maksts apvidū (iekaisumu, niezi). Gļotādai labvēlīgais krēmveida produkts attīra, aizsargā un garantē svaigu un patīkamu sajūtu visas dienas garumā.