Kā sarunāties ar savu sargeņģeli? Individuāla konsultācija

Kā sarunāties ar savu sargeņģeli? Individuāla konsultācija

29. Jan 2015, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Integrētā enerģētikas terapija (IET) jeb dziedināšana ar enģeļiem, ir drošs un maigs veids kā pilnveidot un līdzsvarot savu dzīvi. Tās pamatprincips ir palīdzēt cilvēkam atbrīvot dažādus ierobežojošus modeļus no viņa pagātnes.

Gluži tāpat kā visi fakti, ar kuriem dzīves laikā ir saskāries cilvēks, tiek glabāti smadzeņu šūnās, dažādas jūtas un sajūtas tiek noglabātas ķermeņa šūnās. Negatīvas vai traumatiskas pieredzes, stress, sevī paturētas emocijas, bailes, dusmas, aizvainojums vai sevi ierobežojoši uzskati var "iestrēgt" cilvēka organismā un kavēt vai traucēt vitāla dzīvības spēka plūsmu šūnu līmenī. Šie enerģijas bloki ierobežo mūsu dzīves pieredzi un var izraisīt spontanitātes trūkumu, enerģijas deficītu, nemiera sajūtu, uzbudinājumu vai smaguma sajūtu un dažādas slimības.

IET izmanto unikālu Šūnu atmiņas karti, lai pievērstos konkrētiem organisma punktiem, kur šās "šūnu atmiņas" tiek uzglabātas, palīdzot atbrīvot tās visos līmeņos - fiziskajā, emocionālajā, mentālajā un garīgajā. Lai to izdarītu, terapeits caurvada dziedinošo enerģiju caur savām plaukstām cilvēka fiziskajā un enerģētiskajā ķermenī. Tiklīdz šie bloki tiek noskaidroti, nomāktās enerģijas izkliedējas un jūsu enerģijas lauks ir līdzsvarots.

Kā IET var palīdzēt?

  • Palielināt Tavu labsajūtu, laimi, radošumu, veselību un labklājību
  • Bez sāpēm un drāmas identificēt un atbrīvot dziļi apspiestas jūtas un traumatiskas pieredzes ( cilvēkam nav jārunā par savām problēmām, ja viņš to nevēlas. Enerģija tiek virzīta uz to problēmu, kurai dziedināšana ir nepieciešama visvairāk )
  • Ievērojami uzlabot jau esošas attiecības vai izveidot daudz mīlošākas, jaukākas attiecības visās Tavas dzīves jomās
  • Atklāt un sākt īstenot savas dzīves patieso misiju
  • IET palīdz sevi sadziedēt visos līmeņos: fiziskajā, emocionālajā, mentālajā un garīgajā
  • Sniegt maigu, bet spēcīgu atbalstu pie dziļām bērnības traumām, piemēram, fiziskas vai seksuālas vardarbības rezultātā
  • Veidot ciešāku saskarsmi ar Dievišķo Enerģiju
  • Noņemt dažādus sevis ierobežojumus, lai Tu varētu sākt īstenot savu vislabāko dzīves scenāriju
  • Sabalansē savu enerģiju

Neatkarīgi no tā vai Tava enerģija tiek pārmērīgi izlietota vai pārāk stimulēta, IET var efektīvi līdzsvarot Tavu enerģijas ķermeni.

Konsultācijas sniedz diplomēta hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeite un skolotāja Kristīne Nagornaja

20130110132626-93553.jpg

"Daudzi cilvēki noteikti ir dzirdējuši par enģeļiem. Tie bieži tiek pieminēti Bībelē kā Dieva tiešie palīgi cilvēkiem. Enģeļi ir skaistas gaismas būtnes, vēstneši no Dieva, un ir gatavi un vēlas mums palīdzēt visos iespējamos veidos. Taču tikai retais zina, ka šie Dieva palīgi mūsdienās galvenokārt ir "bezdarbnieki". Bezdarbnieki tiešā vārda nozīmē, jo cilvēki viņu palīdzību neizmanto."

Viena sesija ilgs 1,5 h

Kur notiks?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 30

Kas vēl būtu jāzina?

Aizpildi pieteikumu, un Māmiņu Klubs ar tevi sazināsies, lai vienotos par sesijas laiku

PIESAKIES KONSULTĀCIJAI ŠEIT!

Eksperts

Kristīne Nagornaja

diplomēta hipnoterapeite, reiki un integrētās enerģijas terapeite un skolotāja
Kristīne Nagornaja Vecāku skolā