Ilgi gaidītā grāmata “Topi vesels” ir iznākusi

Ilgi gaidītā grāmata “Topi vesels” ir iznākusi

28. Nov 2014, 13:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirms kāda laika Latviju pāršalca ziņa par Ances Annas Šternbergas atveseļošanās stāstu no slimības, ko Rietumu medicīna atdzinusi par neārstējamu – reimatoīdā artrīta. Izdevniecības “White Book” ziņa par ieceri laist klajā grāmatu “Topi vesels” uzrunāja daudzus un sabiedrībā izraisīja plašu rezonansi. Gaidīšanas svētki beidzot ir galā un grāmata “Topi vesels” ir izdota. Tās atvēršanas svētki notika 27.novembrī restorānā “KID”.

 

“Viss ir iespējams. Piekritīsiet? Es nebeidzu sev to atkārtot. Es katru dienu pārliecinos, ka iespējams ir kaut kas, kas iepriekš šķita nereāls, nesasniedzams un neīstenojams. Ik uz soļa kāds paveic kaut ko pārsteidzošu. Protams, ir arī neveiksmes, ir neizdošanās un klupšanas, taču kas ir tas, ko redzi tu? Vai Tu redzi neveiksmes? Vai Tu redzi nepārvaramus šķēršļus? Varbūt patstāvīgu neizdošanos un sakāvi? Es redzu visu, kas ir iespējams, es redzu – viss ir iespējams. Jo vairāk es sev to atgādinu, jo vairāk es saņemu pretī apstiprinājumu. Arvien vairāk cilvēku manā dzīvē ienāk ar tieši šādu uzstādījumu, arvien vairāk es sastopos ar veiksmes stāstiem, arvien vairāk izdodas man, un izdodas tiem, kas man apkārt. Es katru dienu sev atgādinu, ka viss ir iespējams, un katru dienu mana pasaule mainās – jautāsiet kā mainās mana pasaule? Viss kļūst iespējams,” tā savā svētku dienā teica grāmatas “Topi vesels” autore Ance Anna Šternberga.

20141128131654-25598.jpg 

Klātesot autores ģimenei, tuvāko radu un draugu pulkam, kā arī cilvēkiem, kas Ancei palīdzējuši viņas dzīves ceļā, sirsnīgā noskaņā tika nosvinēts notikums, kas, cerams, iezīmēs jaunus pagrieziena punktus arī citu cilvēku dzīvēs.

Kopā ar izdevniecību “White Book” ir radīta emocijām bagāta grāmata – tajā ir daudz nopietnības un daudz joku, daudz skarbuma un daudz sirsnības, daudz skumju un daudz prieka. Daudz mīlestības. Tāpat, kā tās autorē. “Topi vesels” ir iedvesmojošs stāsts par neiespējamā padarīšanu par iespējamu, par  veselības atgūšanu brīdī, kad ārsti sola ļaunāko.

“Nav neārstējamu slimību, ir tikai neārstējami cilvēki un viņu attieksme, un arī viņiem viss ir iespējams, ja viņi sev to ļauj. Šī grāmata ir par visu iespējamo, es ceru, ka izlasot to, arī citi sapratīs, cik vienkārši tas ir – ļaut lai izdodas,” tā domā Ance.

 20141128131705-36867.jpg

“Šis viennozīmīgi ir spēka stāsts. Es paklanos autores enerģijas, ticības,

 mīlestības un gaismas priekšā un vienlaikus brīnos, kā tik jauns cilvēks var būt

 tik vieds, gudrs un izdarīt tik vērtīgas izvēles. Šis stāsts sniedz milzīgu iedvesmu

 lasītājam paskatīties uz savu dzīvi ar spēkpilnu skatienu un izvēlēties veselību.

 Grāmata ir ļoti vērtīga – šeit ir gan pieredzes stāsts, kas ļoti motivē, gan

 bagātīga informācija par alternatīvo ārstēšanos, kas atspoguļo iespēju daudzveidībai, gan arī brīnišķīga uztura terapijas sadaļa, kas paplašina lasītāja redzējumu par dabas neizmērojamo piedāvājumu klāstu, kas ir pieejams mums

 tepat līdzās.

 Šo grāmatu var lasīt atkal un atkal. Tā ir kā rokasgrāmata, kā ceļvedis un

 sargeņģelis, kas lasītājam pačukst – izdari izvēli un Topi Vesels!”

 

Inese Prisjolkova,

 Laimes terapijas radītāja, grāmatas “Ieelpo laimi un mīlestību” autore,

 “Pavasara studija” vadītāja