Ieteikumi Tavai pavasara un vasaras garderobei

29. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā Tu iepērcies? Vai dodies uz veikalu pēc kādas konkrētas lietas, bet pēc tam apjūc, jo nezini, ar ko to sakombinēt? Pēc tam drēbju skapī atrodami vairāki vientuļi apģērbu gabali, kuri nav sakombinējami ar citiem? Dodamies noskaidrot, kā sakombinēt skapī atrodamas lietas, un kas modē šajā pavasarī un vasarā!

Dodoties uz veikalu pēc vajadzīgās lietas, iesākumā ieteicams pārdomāt vairākas lietas:

  • kāds būs apģērba stils: sportisks, klasisks vai varbūt romantisks?
  • Kāda ir vēlamā apģērba krāsa?
  • Kas izvēlēto apģērbu padarīs īpašu?

Runājot par apģērbu kombinēšanu, LINDEX veikalu dekoratore Guna mudina, piemēram, košus un romantiskus vasaras svārkus kombinēt kopā ar krekliņu un atsvaidzināt komplektu ar aksesuāriem. Lai dažādotu sakombinēto apģērbu komplektu, vari to papildināt, piemeram, ar džinsu kreklu, vai arī krekliņa vietā izvēlēties kontrastu svārkiem - rupjāka adījuma džemperi.

Ja komplektā jau ir viens košāks akcents, koptēlu vari padarīt maigāku, izvēloties maigākas krāsas džemperi, vai arī tieši otrādi - padarīt koptēlu vēl košāku, gluži kā vitamīnus pievienojot košus akcentus.

Cilvēki bieži vien apjūk, neizprotot, kā komplektēt apģērbu un kā to kombinēt ar jau mājās esošajām drēbēm, tāpēc ieteicams izmantot personīgos iepirkšanās konsultantus. Piemēram, LINDEX veikalos šis pakalpojums pieejams bez maksas un tam var pieteikties uz vietas veikalā vai arī internetā. "Vienojoties par tikšanās laiku ar konsultantu un par savām vēlmēm, atnākot uz veikalu jau būs sagatavoti vairāku apģērbu komplekti, lai cilvēks tos varētu piemērīt un labāk saprast, kā savā starpā kombinēt apģērbu," teic LINDEX pārstāve.

Kas būs modē šajā pavasarī un vasarā?

Modes mākslisniece un stiliste Nika Akibi iesaka šajā sezonā garderobē iekļaut:

  • Garas kleitas, kuras var kombinēt ar garām biksēm vai džinsām, akcentējot ar jostu vai šalli.
  • Garus svārkus, kurus kombinēt ar džemperiem, hūdijiem vai trenčiem.
  • Spilgtas neona krāsas un mākslīgo ādu.
  • Noteikti iezīmē jostas līniju, kas Tavu siluetu padarīs pievilcīgāku!