Ierobežotās sērijas “Travel De Luxe” no CATRICE

Ierobežotās sērijas “Travel De Luxe” no CATRICE

28. May 2015, 17:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

La croisière. Patreizējā Kruīza Kolekcija ielūdz tevi izbaudīt siltu temperatūru un skaisto jūras skaņu. Viegli audumi, vasarīga apdruka un svaigas krāsas aizvieto drūmi pelēkās debesis ar bezrūpīgu vasaras noskaņu. Dizaineri koncentrējas uz ikdienišķiem, moderniem stiliem. 2015. gada jūnijā, mēs piedāvājam ideālos ceļošanas kompanjonus modes kolekcijām ar Ierobežotās sērijas “Travel De Luxe” no CATRICE. Svaigais aprikožu, vieglais rožu, senatnīgi baltais, jūras zilais un maigi pelēkzilais ir perfektā krāsu kombinācija šai sērijai. Spožākie sērijas produkti ietver ceļošanas komplektu, kas sastāv no iezīmētāja, otiņas, bronzera, divām acu ēnām, acu laininga zīmuļa, kā arī iezīmējošās pildspalvas, Refreshing Mist ķermeņa aerosola un kopjošā lūpu balzāma ar saules aizsargfaktoru 20. Dodies kruīzā – no CATRICE.

 

Travel De Luxe no CATRICE – Ceļojuma komplekts

Skaistuma uzstādījumi. Šis praktiskais Ceļojuma komplekts ir ideālais ceļojumu kompanjons. Tas apvieno septiņus “must-haves” brīnišķīgam vasaras izskatam, iekļaujot iezīmējošo pūderi un pūderi sārtuma akcentu radīšanai tavai sejai, kā arī matētu bronzeri saules noskūpstītai sejas ādai. Divas pūderu acu ēnas ar smalku mirdzumu aprikožu un gaiši zilajā tonī, kā arī antracīta acu lainiga zīmulis un iezīmējošā pildspalva garantēs starojošu un izteiksmīgu acu “make-up”. Apmēram 7.99 €*. 

 20150528175010-66470.jpg

Travel De Luxe no CATRICE – Kopjošs lūpu balzāms

Noskūpsti sauli. Kopjošais lūpu balzāms ir sātīgs produkts, kas parūpēsies par sevišķi jūtīgo ādu ap tavām lūpām un tā saules aizsargfaktors ir 20. Tajā pašā laikā tas piedāvā smalku krāsu saplūšanu maigā aprikožu tonī – dabīgam rezultātam. Apmēram 4.19 €*.

Travel De Luxe no CATRICE – Refreshing Mist ķermeņa aerosols

Bonjour à la Mer. Ar Refeshing Mist ķermeņa aerosolu tu vari vienmēr atvēsināties, lai arī cik karsts nebūtu. Atsvaidzinošais ķermeņa aerosols tiek izklāts vienmērīgi, pateicoties praktiskajam pumpja dozatoram, kā arī tam ir patīkams tropisko ziedu buķetes aromāts. Apmēram 4.69 €*.

 20150528175030-87248.jpg

Travel De Luxe no CATRICE – Nagu laka

Kūrorts nagiem. Četras vasarīgas krāsas ar smalku mirdzuma efektu un augstu pārklājamību nodrošinās tavus nagus ar modīgu jūras stilu. Maigais pelēkzilais un vecīgi baltais ir piemēroti īstai pasaules apceļotājai, jūras zilais ar delikātu spīdumu atgādina saules staru vizuļošanu okeāna viļņos un maigais aprikozes tonis piedāvā svaigu piesitienu, pilnu ar sievišķīgu vienaldzību. Pieejams C01 Isle of White, C02 Grey Country, C03 Apricot Lane un C04 Port Blue toņos. Apmēram 2.59 €*.

20150528175022-87714.jpg

Travel De Luxe no CATRICE – Kosmētikas somiņa

Ceļo ar stilu. Nekad nedodies atvaļinājumā bez vissvarīgākā skaistumkopšanas “must-have”. Stilīgā kosmētikas somiņa ir ideāli piemērota, lai visu uzglabātu vienkopus tavā XXL pludmales somā. Viļņainais dizains, savienojoties ar sezonas krāsām, liek tev sapņot ar acīm vaļā. Apmēram 5.19 €*.

 

“Travel De Luxe” no CATRICE būs pieejams veikalos 2015. gada jūnijā. 

* ieteicamā mazumtirdzniecības cena